Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Získejte ňadra bohyně!

23. května 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Trápí vás malá a povislá ňadra? Není se čemu divit. Léto opět klepe na dveře a mnoho žen nyní o to víc řeší vzhled svého poprsí. Sexy dekolt je totiž dlouhodobým symbolem ženství, krásy a erotiky.

Krásné poprsí upoutá pohled každého muže

Statistiky prozrazují, že až devadesát procent mužů se při prvním setkání se ženou nedívá do jejich očí, ale pohled sklouzne trošku níže - na ňadra. Možná i z tohoto důvodu se mnoho žen každoročně rozhodne podstoupit operační zvětšení prsou.

  • Klasická plastická operace

Zákrok probíhá v celkové anestezii a je vhodný pro ženy s povislými anebo drobnými ňadry. Implantát má anatomický, kulatý anebo asymetrický tvar. Po operaci je potřebná hospitalizace a také užívání léků proti bolesti. Několik následujících týdnů žena musí nosit speciální podprsenku a vyhnout se fyzické zátěži.

  • Speciální modelace prsou

Mezi ženami vyhledávanou úpravou je také modelace prsou. Zájemkyně většinou chtějí pozvednout a vytvarovat povislá ňadra nebo omladit jejich vzhled.

  • Větší poprsí díky vlastnímu tuku

K častým zákrokům patří také zvětšování prsou pomocí vlastního tuku odsátého z některé z problematických partií. Tato metoda má jednu nevýhodu - vyšší finanční náročnost.

Po těchto zákrocích obvykle zůstává více či méně viditelná jizva. Pokud se žena rozhodne podstoupit plastickou operaci, musí samozřejmě počítat s nemalou investicí.

Když pokladnička stávkuje

Pokud si plastickou operaci z finančních důvodů nemůžete dovolit nebo se obáváte se bolesti či nečekaných komplikací, pak můžete vyzkoušet finančně mnohem méně náročného, unikátního pomocníka z lékárny, který se skvěle osvědčil už mnoha ženám. Jedinečný doplněk stravy NadraIN FORTE obsahuje čtyři silné komplexy, které pomáhají udržet pevnost prsou a plnost dekoltu, zvýraznit přirozený tvar a zvětšit objem prsou.  Kromě větších, pevnějších a krásnějších ňader přispívá nově i k udržení hladké, pružné a hydratované kůže prsou a v okolí dekoltu.

Autor: NadraIN Forte

Speciální nabídka!

Při nákupu zadejte kód BL520 a získejte poštovné ZDARMA! Nabídka platí 15. 6. 2016. 

Koupit v akci“ lze nyní na NadraIN.cz