Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nechte si poradit od Italek. Ony vědí, jak být v každé situaci naprosto neodolatelná!

2. března 2016 | 10:00
Prezentace klienta |

Možná je to prostředím, kde žijeme, možná zkušenostmi předků – právě Italky vědí, jak se obléknout, který účes je šik a jaká vůně je pro ně ta pravá.

Itálie proslula nejen díky metropoli módy, Milánu, skvělé kuchyni a nádherným plážím. Proslavila se také díky životnímu stylu lehkovážných Italů, kteří prostě vědí, jak žít. Spoustu vrásek na čele vám narovná už to, když se přestanete obávat každého hříchu a s klidem zajdete na pozdní večeři, nebo si vychutnáte kopeček lahodné zmrzliny.

Z jižní Itálie, z oblasti Crotone, kde slunce zejména v létě pálí jako o život, pochází tradiční značka kosmetiky Frais Monde. Italky si ji rády kupují v krámcích s bylinkami, lékárnách nebo u své kosmetičky. Asi nejoblíbenějším produktem napříč bohatým portfoliem výrobků je termální sirná voda. Sprej, který můžete mít na svém pracovním stolku nebo v kabelce, dodá pokožce skvělé osvěžení, dostatek potřebných minerálů a díky obsažené síře pokožku efektivně léčí. Spousta z nás tráví dny v kanceláří, kde je mnohdy přesušený vzduch, a tak naše pokožka dotek léčivého pramene ocení.

Autor: el nino parfum, s.r.o.

Když si představíme Italku, často v našich představách vypadá jako Sophia Loren nebo úchvatná Monica Bellucci. Sebevědomě kráčí po ulici a každý, koho mine, může zachytit nádhernou vůni, která zanechá velký dojem. Italové vědí, jak vytvořit ikonické vůně. O tom se můžete na vlastní smysly přesvědčit, pokud vyzkoušíte parfémované oleje Frais Monde. Více než 40 vůní zahrnuje jak velmi jemné pudrové a mošusové vůně, tak i jiskřivé citrusové, květinové a dřevité esence. Nechybí ani orientální a gurmánské delikatesy. Parfémované oleje jsou dokonalým způsobem, jak dodat vašemu šarmu jiskru navíc. Buďte odvážná a najděte vůni, která vás bude dokonale vyjadřovat.

Autor: el nino parfum, s.r.o.

Také v Itálii ženy čím dál tím více řeší složení kosmetiky. Proto nás těší, že Frais Monde nabízí mnoho výrobků v BIO kvalitě. V portfoliu najdete BIO rtěnky, stíny, bronzery, ale i pečující kosmetiku – bio séra, krémy a tonika a také opalovací řadu s přírodním složením. Sluníčko už nám září do tváře, tak nezapomeňte svou pleť chránit. Zejména u velmi citlivé a světlé pleti je důležité používat ochranný filtr i během našeho „českého“ léta. Často se tu totiž teploty vyšplhají výše než v ulicích Říma a Milána.

Autor: el nino parfum, s.r.o.

Nakonec jedna rada pro všechny dámy na celém světě – víte, co dělá ženu nejkrásnější? Když bere život s lehkostí, netrápí se každým svým nedostatkem, dokáže si užít dobré jídlo, večer s přáteli… dokáže prostě žít!

Italskou přírodní kosmetiku Frais Monde koupíte na webu výhradního distributora www.parfemy-elnino.czVíce o značce se dočtete na webu www.fraismonde.cz