Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bílá je prostě trendy

5. srpna 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Přestaňte se bát bílé barvy a zahalte se do její jedinečnosti. Parné letní dny po ní přímo volají. Bílá trička a halenky se hodí k vaší nádherně snědé pleti a dají vyniknout opáleným dekoltům. Bílá je všude a vždy velmi nápadná, okamžitě upoutá pozornost a vy tak dáte ostatním jasně na vědomí, že nejste žádná šedá myš.  

Ne nadarmo se oblékají do bílé barvy třeba nevěsty. Bílá je symbolem nových začátků, hledání rovnováhy a duševní čistoty. Někdy je ale i barvou vyzařující perfekcionismus a touhu po dokonalosti. Záleží na kombinacích a výběru doplňků. Bílá se hodí ke všemu a rozhodně by ve vašem šatníku neměla chybět. „Jde o univerzální barvu, kterou si může dovolit každá žena. Její velkou výhodou je mimo jiné i to, že celkově omladí a rozjasní vaši pleť,” vysvětluje stylistka a vizážistka Lica Arabadzi.

„Pokud se chystáte na večerní společenskou událost, můžete zvolit bílé saténové šaty ve střihu, který bude lichotit vaší postavě. Máte-li ráda glamour styl, můžete šaty doplnit jemnými zlatými doplňky a červenou rtěnkou. Když naopak vyrážíte jen posedět s přáteli a chcete vypadat pohodově a ležérně, stačí obléknout bílé tričko nebo halenku a džíny. K takovému outfitu se hodí plátěné tenisky, kabelka typu ‚sling bag‘ a trendy nahé líčení,“ doplňuje Lica Arabadzi.

Autor: Vanish

I když je bílá univerzální a příjemná barva, často ji máme zaškatulkovanou také jako velmi nepraktickou, protože se snadno zašpiní a ne vždy se pak flíčky podaří dobře vyprat. Toho se už ale naštěstí nemusíte bát. Na trhu je nyní revoluční novinka v čištění skvrn. Nový přípravek Vanish Gold umí díky speciálnímu posílenému složení zatočit se skvrnami dokonce už za 30 sekund od aplikace na prádlo. Konkrétní tipy a triky, jak si poradit s různými druhy skvrn, najdete na stránce www.vanishinfo.cz/jak-na-skvrny.

A jestli jsme vás přesvědčili, že bílé oblečení má své místo i ve vaší skříni, co takhle vyhrát poukaz v hodnotě 20 000 Kč na nákup v OC Letňany, kde se můžete se stylistkou pořádně vyřádit ve výběru značkového, třeba právě bílého oblečení? Součástí výhry bude i následná proměna s vizážistkou a kadeřnicí. Jako třešničku na dortu si pak výherce vychutná focení se svou rodinou od profesionálního fotografa. To už stojí za to, co myslíte? Soutěžit můžete na www.facebook.com/VanishCeskaRepublika.