Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Trendy letní nehty podle vašeho znamení: Jaká barva vám sedne nejvíc?

  • Video se připravuje ...
    30. května 2015 | 06:00

    Jako každý rok, i letos vyběhly kosmetické firmy s trendy barvami v líčení a lacích na nehty, které budou kralovat letošnímu létu. Jak si ale vybrat barvu, která vám bude slušet, ať už si k ní oblečete cokoliv? Řiďte se svým znamením a nemůžete šlápnout vedle.

  • Beran (21. 3. - 19. 4.)

     

    Moje Lak na nehty, 39 Kč, koupíte v síti drogerií a na www.kosmetikamoje.cz
    Autor: archiv firem
    Beranům vládne Mars, a tak jejich šťastnou barvou nemůže být žádná jiná než červená. Tato teplá barva vám dodává tolik potřebnou energii, které se vám ke konci dne už nedostává. Ať už sáhnete po výrazné červené nebo temně rudé, nikdy nemůžete udělat chybu.

  • Býk (20. 4. - 20. 5.)

     

    Oriflame Bílý lak na nehty The ONE, 119 KLč, koupíte na www.oriflame.cz
    Autor: archiv firem
    Zemití Býci mají rádi svůj klid a svůj prostor. I když jste smyslnými požitkáři, máte rádi designově jednoduché věci. Také díky tomu je vaší šťastnou barvou bílá, která bude slušet i vašim nehtům. Pokud si netroufáte přímo na jasně bílou, volte francii nebo mléčně růžové či tělové laky.

  • Blíženci (21. 5. - 20. 6.)

     

    Sally Hansen Miracle Gel odstín 240 B Girl, 289 Kč, koupíte v síti drogerií DM
    Autor: archiv firem
    Šťastnou barvou volnomyšlenkářských Blíženců je světle zelená, která koresponduje s jejich intelektem, výřečností i nezávislou povahou. Právě tato barva vám pomůže najít stabilitu ve vaší neustále rozlítané povaze. Ideálně sáhněte po trendy mint barvě, která vám bude dokonale slušet.

  • Rak (21. 6. - 22. 7.)

     

    Rimmel Lak na nehty Glitter Bomb, 69 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
    I když byste nenapravitelným romantikům narozeným ve znamení Raka možná přiřadila růžovou, tomuto znamení nejvíc sluší ledově bílé a stříbrné odstíny. Vaší vládnoucí "planetou" je Měsíc, takže cokoliv, co se stříbrně třpytí, vám dodá dostatek odvahy.

  • Lev (23. 7. - 22. 8.)

     

    Sally Hansen odstín Golden Rule, 249 Kč, koupíte na www.krasa.cz
    Autor: archiv firem
    Znamení Lva je ovládáno sluncem – takže vaší šťastnou barvou je jakákoliv, ve které naleznete odlesky zlata. Ostatně lvi byli vždy spojováni se vznešeností a byli znakem králů, takže zlatá k vám padne jako ulitá. Ať už si vyberete přímo zlatý lak nebo jen barevný se zlatým shimmerem.

  • Panna (23. 8. - 22. 9.)

     

    Sparitual lak na nehty odstín Thunder Road, 309 Kč, koupíte na www.sparitual.cz
    Autor: archiv firem
    Pečlivým, citlivým Pannám sluší velmi široká škála barev, z nichž nejvhodnější jsou buď tmavě zelená, nebo naopak velmi světlá lila. Záleží tedy jen na vás a vaší náladě. Každopádně vězte, že právě světlá lila je velmi oblíbenou barvou pro toto léto, protože působí žensky a na opálených rukou je dokonale kontrastní.

  • Váhy (23. 9. - 22. 10.)

     

    Rimmel lak na nehty 60 Seconds Super Shine by Rita Ora odstín 561, 59 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
    Zářivá tyrkysová je šťastnou barvou kultivovaných Vah, na jejichž pečlivě upravených rukou bude vypadat prostě perfektně. Máte uměleckou a romantickou povahu, takže tyrkysová sedne nejen vašemu temperamentu, ale současně vás dokáže i příjemně zklidnit.

  • Štír (23. 10. - 21. 11.)

     

    Clementine Nail Lacquer, Crabtree
    Autor: archiv firem
    Stejně jako Berani, jsou i Štíři ovládáni planetou Mars, která jim propůjčuje silnou sexualitu. Jste vášnivou, ambiciózní osobností, která nemá ve zvyku nerozhodně přešlapovat na místě. Vaší šťastnou barvou je energická oranžová.

  • Střelec (22. 11. - 21. 12.)

     

    O.P.I. odstín Italian Love Affair, 175 Kč, koupíte na www.opi.cz
    Autor: archiv firem
    Energickým Střelcům, kteří jsou neustále v pohybu, vládne Jupiter se svou žlutou barvou. To, co ale Střelci ze všeho nejvíce potřebují, je vtáhnout do svého života trochu klidu a harmonie. Barvou, která vám poskytne právě klid a mír a současně vám bude slušet, je růžová. A to v něžných, světlých odstínech i výrazně neonová.

  • Kozoroh (22. 12. - 19. 1.)

     

    Sparitual lak na nehty odstín Delight, 309 Kč, koupíte na www.sparitual.cz
    Autor: archiv firem
    Pro Kozorohy, kteří o sobě neustále pochybují, je ideální barvou taková, která jim dodá trochu sebevědomí a víry v sebe sama. Pro vás jako velmi inteligentní jedince je ideální barvou světlá a blankytně modrá, která vám bude slušet k vašim střízlivým outfitům a vybranému chování.

  • Vodnář (20. 1. - 18. 2.)

     

    Artdeco Lak na nehty odstín 287 glamorous nighttime, 209 Kč, koupíte na www.artdecoshop.cz
    Autor: archiv firem
    Nezávislí Vodnáři, kteří mají věčně hlavu v oblacích, jsou ovládáni planetou Saturn, která jim propůjčuje neuvěřitelnou sílu osobnosti. Vaší šťastnou barvou jsou všechny odstíny šedé, dále černá a tmavě modrá, které korespondují s vaší umělecky založenou, snílkovskou duší.

  • Ryby (19. 2. - 20. 3.)

     

    Autor: 
    Klidné Ryby jsou stejně jako Střelci ovládány Jupiterem. Právě proto je vaší šťastnou barvou žlutá, která vám dává dostatek síly a odhodlání střetávat se s každodenní realitou. Kromě toho, že vám zvyšuje sebevědomí, vám také neuvěřitelně sluší. Na nehty je pak na léto naprosto ideální.

Autor: red
Diskuse ke článku
.