Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tajemství správného kufru: Jak má být velký a z jakého materiálu?

17. ledna 2014 | 10:00
Prezentace klienta |

Do léta je sice ještě dost času, nikde ale není řečeno, že na dovolenou nemůžete vyrazit i teď! Jenomže - víte jaký kufr potřebujete, abyste se do něj nabalili co nejpraktičtěji a přitom ušětřili?

Méně nebo více?

Před samotným nákupem kufru je dobré si říct, na jak dlouho většinou na dovolenou jezdíte. Pokud jste typ na více než týdenní dovolené u moře nebo na horách, určitě užijete prostornější zavazadlo o nejméně 70 centimetrech.

Jestli je ale vaším koníčkem obrážení evropských památek o prodlouženém víkendu, bohatě vám bude stačit kufr o velikosti kabinového zavazadla. Ten má navíc tu výhodu, že za něj v letadle nemusíte platit žádné poplatky.

Důležitý je kvalitní materiál!

Cestovní taška Calvin Klein, www.italiedoskrine.cz, 2024 Kč
Autor: italiedoskrine.cz
Ještě důležitější, než velikost kufru, je také materiál, ze kterého je vyrobený. Mezi nejoblíbenější sice stále patří takzvaný skořepinový kufr, který je vyroben z tvrdého a odolného plastu, ovšem jeho nevýhodou je, že se poměrně snadno poškrábou a samy o sobě už dost váží. Pokud tedy máte do letadla limit na váhu zavazadla 15 kilogramů, můžete být překvapení, kolik věcí si s sebou nebudete moci vzít.

Ideálním řešením jsou proto taška a kufry z odolných, pevných a kvalitních textilních materiálů, jako je například nylon, které jsou podstatně lehčí a také skladnější.

Cestovní taška Calvin Klein, www.italiedoskrine.cz, 3039 Kč
Autor: italiedoskrine.cz
Takové kufry nabízí například luxusní italská značka Calvin Klein, která odjakživa klade důraz na eleganci a přitom praktičnost. Za bezkonkurenční ceny je s více než 50% slevou seženete nyní právě ZDE. Pořiďte si originál za cenu kopie a cestujte stylově!