Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

I váš muž bude sexy, v dobře padnoucím prádle

25. listopadu 2011 | 17:00

Trenky, slipy či boxerky? Volné nebo na tělo? S delší nohavičkou nebo bez? Ani muži to nemají s výběrem spodního prádla jednoduché. Poradíme vám, které jim pořídit.

Někteří muži dávají přednost slipům, jiní by zase neoblékli nic jiného, než pohodlné trenky. A nechybí ani tací, kteří svou volbu podřizují okolnostem. Jiné prádlo volí na celodenní sezení v kanceláři, jiné na víkendové sportovní aktivity.

Nejdůležitější samozřejmě je, cítit se skvěle. Prádlo by proto mělo být pohodlné, zhotovené z kvalitních materiálů. Klást důraz na účelnost a komfort. Právě takové nabízí i e-shop Italiedoskrine.cz. Značkové prádlo GUESS, ARMANI a DIESEL skvěle sedí, krásně se nosí a pořád dobře vypadá.

Jaký střih je ale nejlepší? Známe jejich pro i proti.

Trenkoslipy (boxerky) jsou takovým "křížencem" slipů a klasických trenek. V posledních letech si získali mnoho příznivců. Zvláště ty s vysokým procentem elastanu. Na těle vypadají skvěla, navíc vyzdvihnou a zdůrazní mužnost. Jsou pohodlné, hodí se pod oblek i džíny. Vyrábějí se s různou délkou nohaviček.

Slipy mají jednu velkou přednost. Působí neskutečně sexy. Přesto zájem o ně u mladší generace opadá. Jejich výhodou je, že drží pohlavní orgány pěkně pohromadě, neškrtí, nerolují se. Jsou vhodné pro jakékoliv sportovní aktivit. Navíc v nich skvěle vynikne sexy zadek.

Trenky už dávno nejsou považovány za "dědkovskou" součást garderoby. Současný módní trend jim dává zelenou. Mužům poskytují naprostou volnost a svobodu. Se svými volnými nohavičkami jsou skvělou volbou s ohledem na plodnost, nezahřívají a nemačkají totiž varlata. Ke sportovním aktivitám jsou však naprosto nevhodné. Z estetického hlediska není jejich volba vhodná pro ty, kteří nosí kalhoty s úzkými nohavicemi. Volná látka prádla se nepříjemně nakrčí a nepůsobí vůbec hezky.

Pánské luxusní boxerky GUESS jsou dodávany v luxusní stříbrné GUESS UNDERWEAR krabičce, 480 Kč
Autor: italiedoskrine.cz

Pánské černé luxusní boxerky GUESS se 4 cm širokým stříbrným lemem s nápisem GUESS. Dodávány v luxusní stříbrné GUESS UNDERWEAR krabičce, cena 480 Kč

Béžovo-bílé slipy DIESEL perfektně sedí, 299 Kč
Autor: italiedoskrine.cz

Béžovo-bílé slipy DIESEL Kinkol Mutande perfektně sedí, cena 299 Kč

Pánské luxusní boxerky GUESS jsou dodávany v luxusní stříbrné GUESS UNDERWEAR krabičce, 480 Kč
Autor: italiedoskrine.cz

Pánské bílé luxusní boxerky GUESS se 4 cm širokým zlatým lemem s nápisem GUESS. Jsou dodávány v luxusní stříbrné GUESS UNDERWEAR krabičce, cena 480 Kč

Spodí triko značky DIESEL je skvělou volbou i na spaní, 299 Kč
Autor: italiedoskrine.cz

Spodní triko DIESEL Enjoy Tape v modré barvě je skvělou volbou do chladného počasí i na spaní, cena 299 Kč

Pánské luxusní boxerky GUESS jsou dodávany v luxusní stříbrné GUESS UNDERWEAR krabičce, 480 Kč
Autor: italiedoskrine.cz

Pánské bílé luxusní boxerky GUESS se 4 cm širokým stříbrným lemem s nápisem GUESS. Dodávány v luxusní stříbrné GUESS UNDERWEAR krabičce, cena 480 Kč

Komerční prezentace