Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dámské pásky Diesel za nepřekonatelně nízké ceny

11. listopadu 2011 | 10:12

Zvýrazní vaše přednosti, zároveň však potlačí drobné nedostatky. Navíc starý model rázem promění v nový, neokoukaný. Pásky jsou zkrátka nepostradatelným módním doplňkem. Na eshopu Italiedoskrine.cz můžete vybírat z více než šedesáti typů.

Pásky už dávno nepatří jen do padajících kalhot. Nosit je můžete k sukni, přes šaty, tuniky i svetry. Opásat se můžete v pase, nad ním i na bocích. Kreativitě se meze nekladou. Tenhle pruh koženky či kůže skvěle dokonale doladí vaši image.

I při jeho výběru je však třeba řídit se nejen líbivým designem, ale i kvalitou. Jinak se vám může lehce stát, že si ho příliš neužijete. Ideální je samozřejmě zvolit si takový, který je vyroben z pravé přírodní kůže.

Velký výběr kvalitních kožených pásků oblíbené značky Diesel naleznete na eshopu Italiedoskrine.cz. Opasky této značky jsou charakteristické svým unikátním designem, ale zejména použitím prvotřídních materiálů.

Na velikosti záleží

Pokud si nejste jistá, jaký pásek zvolit, máme pro vás malou nápovědu. Uzounké pásečky se nosí na bocích, ty dlouhé dvakrát omotané kolem pasu. Široké skvěle doplní šaty, dlouhý svetřík, volnou tuniku.

Tenké pásky by měly volit ženy menší a štíhlé postavy. Ty široké naopak ty, které jsou vysoké. Postavu totiž opticky zmenšují. Platí to však i v případě, že máme plnější tvary.

Na eshopu Italiedoskrine.cz můžete z mnoha barevných kombinací, šířek a modelů. Přinášíme vám proto jen malou ochutnávku.

DIESEL RAZZIU 03
Autor: www.italiedoskrine.cz

Stříbrno-černý dámský pásek DIESEL RAZZIU03 složený ze 4 proužků spojených velkou stříbrnou kovovou sponou s nápisem DIESEL. K dodání i v šedé barvě. Cena 499 Kč.

DIESEL LONDIES 105
Autor: www.italiedoskrine.cz

Tmavě červený úzký dámský pásek DIESEL LONDIES 105 s masivní kovovou sponou DIESEL. Pásek je samozřejmě vyroben ze 100% kůže o šířce 1 cm. Cena 799 Kč.

 

DIESEL REVVY 20
Autor: www.italiedoskrine.cz
Bílý pásek DIESEL REVVY 20 s 65 cm dlouhou a 5 cm širokou částí s bílými cvoky Vás úplně dostane. Na okraji má bílý odznak DIESEL a bílou kovovou sponu. Cena 999 Kč.

 

Velmi originálně řešený dámský

DIESEL PYRAX 04
Autor: www.italiedoskrine.cz
hnědý kožený pásek DIESEL PYRAX 04. Provlečete zleva, provlečete zprava a uprostřed vzadu se potkáte. Geniální. Zlatá spona vepředu i vzadu. Cena 799 Kč.

DIESEL CHAINTI 03
Autor: www.italiedoskrine.cz
Černý extravagantní dámský pásek DIESEL CHAINTI 03 rozšiřující se s růžovými okraji. Zcela unikátní záleřitost. Kovová spona na široké základně s odznakem DIESEL. Cena 999 Kč.

Dámský nádherný pásek DIESEL

DIESEL VITINDIANO 45
Autor: www.italiedoskrine.cz
INDUSTRY VITINDIANO 45 v vínově červené barvě. Tři centimetry široký pásek z kvalitní italské kůže s originální plackou na sponě. Cena 899 Kč.

Komerční prezentace