Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Elixír mládí - Stárnutí přerušeno

31. ledna 2011 | 14:30
Prezentace klienta |

Vypadat o 10 let mladší a nepůsobit jako vosková figurína je díky novému elixíru mládí, se kterým přišla novodobá medicína, jednoduché pro každou ženu. Tento zázrak se nazývá neinvazivní New Age Facelift. Vypnutí pleti a celkové omlazení obličeje bez jehel a skalpelů, které vypadá přirozeně.

Facelift bez skalpelů a jehel
Ztráta elasticity pokožky, jenž má za následek povadnutí kůže na tváři, krku a vzniku podbradku je klasickým příznakem stárnutí pokožky nebo kůže poškozené sluncem. Postup tradičního chirurgického zpevňování pokožky je nákladný, velmi bolestivý, vyžaduje dlouhou dobu na zotavení pacienta a mnohdy vypadá také nepřirozeně. Zpevňování pokožky obličeje a krku a odstranění drobných vrásek přístrojem New Age Facelift je neinvazivní, tedy bez rizika infekce, bez řezání, chirurgického zákroku, injekcí a jehel, bez doby nutné na zotavení a zároveň se jedná o tělu přirozený proces, který vede celkovému omlazení a redukci podbradku.

O 10 let mladší během obědové pauzy
MUDr. Pavel Boček je vyhledávaným odborníkem a specialistou ve Fakultní nemocnici Motol v Praze a New Age Facelift podrobně zkoumal.

MUDr. Pavel Boček
Autor: Salon YES VISAGE

Jaké jsou účinky New Age Faceliftu?
New Age Facelift je objev novodobé medicíny. Klinické studie dokázaly, že New Age Facelift nejen vrátí čas o 5 až 10let, ale zároveň je to také prevence proti stárnutí na dalších deset let, jelikož termické vlny o určité specifické délce vytvoří frakční oblasti hlubokého ohřevu, tedy vysoce účinné teplo v hlouběji uložených oblastech kůže, které aktivuje a nastartuje tvorbu nového podkožního kolagenu a elastinu, což má za následek zpevňování pokožky a redukci povadlé kůže s větším pohodlím a snadností. Kůže na obličeji je tak více vypnutá a mladší. Rovněž dochází i k silné redukci podbradku. Je tak již zbytečné uchylovat se k mnohdy nepřirozeně vypadajícím zákrokům plastické chirurgie.

Mezi další zákroky, které tento přístroj umí je také vypnutí a odstranění povislé kůže těla - tzv. Bodylifting, odstranění celulitidy, vrásek, jizev či pigmentových skvrn.


Jsou nějaká omezení?
Omezení nejsou vůbec žádná. Ošetření nevyžaduje žádnou dobu na zotavení, klient necítí žádnou bolest, ani nezůstávají žádné jizvy či modřiny. To znamená, že klient může pokračovat v každodenním životě - zákrok by zvládl i třeba během obědové pauzy.


Kde toto ošetření provádí?
Tento nejnovější přístroj je prvním v České republice a disponuje jím salon YES VISAGE v Praze, Brně a Ostravě, který je v České republice první a jediná neinvazivní klinika, která nabízí estetické, zeštíhlovací a laserové zákroky bez chirurgických zákroků.  
Salon YES VISAGE je průkopníkem neinvazivní medicíny a přivádí také na trh horkou novinku - bezbolestná liposukce zmražením tukových buněk - tedy nejúčinnější bezbolestná liposukce vůbec. 
V salonu YES VISAGE provádí odborné konzultace a zhodnocení problematických partií zcela zdarma. Více na www.yesvisage.cz

Není tajemstvím, že neinvazivní kliniku salonu YES VISAGE navštěvují také známé tváře jako Simona Krainová, Alice Bendová, Agáta Hanychová, Martina Gavriely, Vendula Svobodová, Eliška Bučková, Hana Mašlíková a další...

Video se připravuje ...
Elixir mladi • VIDEO: blesk

 

Klíčová slova: inzerce, salon YES
Diskuse ke článku
.
Související články