Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Maxová: Na charitu získala 4 miliony korun!

19. listopadu 2009 | 14:26

Ve středu večer se konala v Obecním domě v Praze módní přehlídka Kláry Nademlýnské, Vivienne Westwood a italského módního domu Mila Schön pro Nadaci Terezy Maxové Teribear v rámci projektu Fashion for kids.

Na přehlídce vystoupily známé české modelky, avšak největší hvězdou večera byla sama patronka nadace Tereza Maxová, která modely také předváděla...

Na molu se předvedla i Andrea Verešová, která se po dvou dětech může pochlubit bezchybnou postavou. Jak sama tvrdí, žije teď hlavně rodinným životem, proto se na večírku nezdržela a pospíchala domů za dětmi a manželem.

Další hvězdou módní přehlídky byla topmodelka Pavlína Němcová, která neustále pendluje mezi Prahou, Paříží a New Yorkem, zatím jí tento způsob života vyhovuje, ale jejím snem je napevno se usadit. Pavlína má novou známost: „Ne, opravdu vám neřeknu jméno, nezlobte se, je to člověk mimo showbyznys a bylo to přímo osudové setkání, jsem velmi zamilovaná,“ řekla Němcová.

Oslnivá patronka nadace Tereza Maxová měla být na co pyšná, podařilo se jí totiž nasbírat čtyři miliony korun. Výtěžek poputuje na pomoc dětem a na jiné činnosti, které její nadace Teribear podporuje. „S průběhem večera jsem byla moc spokojená, přehlídka byla krásná a jsem ráda, že přišlo tolik lidí a podpořilo tím můj projekt,“ dodala s úsměvem Maxová a šla se věnovat svému synovi Tobiasovi a příteli Burakovi Oymenovi, který s ní byl po celý večer. Spekuluje se dokonce o tom, že chystají svatbu. Na Terezině levé ruce se totiž skví krásný prstýnek. „Ten prstýnek už nosím tři roky a nic neznamená, svatbu zatím nechystáme,“ zapírala však Maxová.

Autor: gam