Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Hledáte vhodnou podprsenku?

17. května 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Problém s velkým poprsím v této době řeší mnoho českých žen. Na trhu je velmi široká nabídka spodního prádla od českých i zahraničních výrobců. Ne však každá žena může jít do jakéhokoliv obchodu. Většina z nich nabízí spodní prádlo maximálně pro střední velikost prsou. Není tudíž jednoduché najít si ten správný obchod, kde jim nabídnou nejenom jejich velikost, ale i poradí jak si správně vybrat padnoucí podprsenku. S tím přichází další úskalí, dámy by rády nejen dobře padnoucí spodní prádlo, ale i krásné. 

 

Autor: TIMO

Ženy s velkým poprsím se potýkají s tím, aby do podprsenky dostaly své přednosti a podprsenka jim seděla. Velká prsa s sebou nesou nejeden problém jako bolest páteře, zad a ramen. Celkově přináší omezenost pohybu. Proto je velmi důležité vybrat správnou podprsenku, která dodá prsům dostatečnou oporu a ještě k tomu vypadá dobře. Zvolit dobrý střih, tak aby se váha správně rozložila mezi hrudník a ramena. Další důležitou součástí takové podprsenky je materiál, ze kterého je vyrobena a šířka ramínek. 

Autor: TIMO

„Trvalo velmi dlouho vyvinout speciální střihy vyztužených podprsenek, které sedí právě českým ženám, neboť české ženy jsou jiné než Francouzky či Italky. Z tohoto důvodu při vývoji zkoušíme vše právě na nich. A není to jednoduché, neboť každá žena je jiná. Snažíme se, abychom v nabídce měli velikosti pro všechny ženy. Dámy si u nás můžou zakoupit podprsenky až do velikosti M. Speciálně pro střední a velké poprsí jsme na trh uvedli podprsenku s názvem BeautyBra s nižším středem, která dělá krásné poprsí v dekoltech a DreamBra s vyšším středem, která lépe drží a tvaruje velké poprsí. Tyto výrobky patří mezi nejoblíbenější a nejprodávanější. Oba střihy využíváme nejen ve spodním prádle, ale také v plavkách.“ říká obchodní ředitelka společnosti TIMO Markéta Jiráčková

Nabídku podprsenek a plavek najdete tady.

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...