Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Výběr správné sportovní podprsenky

18. května 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Článků o výběru správné velikosti podprsenky na běžné nošení již najdete na internetu mnoho. Pokud však pravidelně sportujete, měla byste věnovat pozornost také výběru kvalitní sportovní podprsenky. Díky tomu si můžete sport užít opravdu naplno.

Sportovní podprsenka musí být pevnější, než ta klasická

Při pohybu během fyzické aktivity se pohybují také vaše prsa. Zejména pro ženy s větším poprsím bývá sportování bez kvalitní podprsenky bolestivé. Pokud prsa nemají dostatečnou podporu, můžete si nenávratně poškodit prsní vazy, které drží tvar poprsí. Je to bohužel věc, která se nedá zvrátit a vede k ochabnutí prsou. Dejte si tedy na výběru záležet. Vzhledem k tomu, že při sportování často skáčeme nebo běháme, by měla být sportovní podprsenka pevnější, než klasická. Při sportu byste neměla cítit žádnou bolest ani nepohodlí.

Autor: Spravnapodprsenka.cz

Správná velikost je základ

Stejně jako u klasických podprsenek, také v případě sportovní podprsenky dbejte na výběr správné velikosti. Obvod podprsenky by měl být pevný a nesmí se po zádech sunout nahoru. Košíčky by měly krásně obejmout celé prso a nikde ho nesmí půlit nebo se zařezávat. K výpočtu správné velikosti se stačí změřit a míry zadat do kalkulátoru velikosti podprsenky.

Autor: Spravnapodprsenka.cz

Zapomeňte na lambády

Pokud běháte či skáčete, zapomeňte na podprsenky typu lambády, které se dají vytáhnout na všechny strany a přetáhnout přes hlavu. Většina sportovních podprsenek funguje na principu komprese, kdy pouze prsa stlačí k hrudníku. Ideální je zvolit podprsenku, která od sebe prsa oddělí a každé prso hezky zvlášť obejme.

Autor: Spravnapodprsenka.cz

V čem je výjimečná sportovní podprsenka Panache

Sportovní podprsenka Panache od roku 2012 získává každoročně ocenění za nejlepší sportovní podprsenku. Je totiž opravdu pevná a podrží v každé situaci. Na rozdíl od většiny sportovních podprsenek nestlačuje prsa k hrudi, ale naopak je mírně oddělí. Tím je dosaženo o 83% menší pohyblivosti prsou než u běžných sportovních podprsenek. Pohyb navíc omezuje díky uzavřenějšímu střihu ve všech směrech.

 

Panache může zkusit každá žena

Další výhodou je také možnost sepnutí ramínek do kříže a polstrovaná ramínka a zapínání, která jsou velmi příjemná na těle. Vyrábí se v 65-ti různých velikostech, takže se jistě najde ta pravá také pro vás. Košíčky jsou k dostání až do anglické velikosti „J“, což je v českém číslování zhruba velikost „M“. Pokud si nevíte rady s výběrem správné velikosti, obraťte se na specializované prodejny, kde vám poradí.

Autor: Spravnapodprsenka.cz

Jak o spodní prádlo pečovat

Aby vám podprsenka vydržela dlouho jako nová, je ideální ji prát v ruce. Použijte jemný prací prostředek a nepoužívejte na ni aviváž. Při praní v pračce nastavte teplotu na 30°C, snižte otáčky na ždímání a podprsenku perte jen v pracím sáčku. Podprsenku nedávejte nikdy sušit na topení ani do sušičky, nechte ji volně uschnout.

Autor: Spravnapodprsenka.cz

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...