Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

5 zimních stylistických triků, které vám usnadní život a vylepší outfit! Přitom nezaplatíte ani korunu

  • „Nejde jen o to, co si obléknete, ale jak to nosíte. Dobrý styling dokáže zachránit nejeden outfit,“ říká slovenská influencerka Mirka a my nemůžeme jinak než souhlasně přikyvovat. Jak ale přeměnit váš outfit na absolutně dokonalý?
    2. ledna 2024 | 05:00

    „Nejde jen o to, co si obléknete, ale i o to, jak to nosíte. Dobrý styling dokáže zachránit nejeden outfit,“ říká slovenská influencerka Mirka a my nemůžeme jinak než souhlasně přikyvovat. Jak ale přeměnit svůj outfit na absolutně dokonalý?

  • Na stylingu záleží

    Perfektní look nemusí nutně znamenat nákupní honbu za zbrusu novými módními trendy a přemíru nového oblečení. Kouzlo a základ úspěchu tkví především v tom, jak si efektivně poradit se stávajícími kousky ve svém šatníku. A že stačí opravdu málo, dokazuje Miroslava Dobiš Michalková ve svých praktických video návodech na instagramovém účtu fashionspy.sk.

    Její počínání na sociálních sítích vzhledem k letitým zkušenostem módní stylistky a kreativní konzultantky baví a inspiruje 205 tisíc fanoušků. Videa, ale i stylistické rady na fotografiích mají něco navíc: profesionalitu, šmrnc, tipy cílené na ženy napříč generacemi, ale především citlivý vkus pro módu. Absolutní mix inspirace, který plyne z Mirčina vztahu k módě: „Vizuální stránku života citlivě vnímám už od narození, a to ve všech jejích podobách. Nejde však skrze moje oči, ale srdce. Prostřednictvím vnějšího vnímání své osobnosti ukazujeme pak světu o mnoho víc, než si vědomě myslíme, a formujeme tak nevědomě i svůj život.“ Tak to popisuje influencerka.

    A kterými radami se řídit, abyste byla se svým každodenním lookem opravdu spokojená? Těchto 5 stylistických triků vám nejen přemění outfit v ten doslova prémiový, ale také vám ušetří dost ranního trápení. Díky, Mirko!

    Jaké zimní trendy budou kralovat této sezoně? To se dozvíte ve videu: 

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Trik s rolákem

    „Změnilo mi to život,“ opakuje se v komentářích pod Mirčiným nošením roláku. A dost možná i vám. Pokud chcete jemný rolák obepínající siluetu nosit o něco elegantněji, zahněte ho dovnitř místo ven, jak nás učily maminky již od dětství. Nebude se tolik krčit, a navíc vyniknou vaše šperky.

  • Falešný košilový či úpletový límec

    Ráda vrstvíte košili, ale pod svetrem se stává tolik neforemnou, že vás ráno přivádí k šílenství? Místo ní zvolte tričko s výstřihem do V či tílko a na něj oblékněte takzvaný falešný košilový límeček. Můžete si ho pořídit z obchodu nebo vytvořit z jakékoliv staré košile, která by vám jen překážela v šatníku či by putovala do útrob popelnice. Můžete ho nosit nejen pod svetry, ale i pod úpletové šaty, dokonce i stylovou mikinu.

    REDAKČNÍ TIP: Pokud chcete docílit většího tepla nebo nemáte příliš v oblibě šály a šátky, zkuste úpletový límec, který se bude vyjímat zpod vašeho vlněného kabátu či péřové bundy.

  • Dva elegantní způsoby vázání opasku na kabátu

    „Když zavážete jakýkoliv kabát klasicky ledabyle, nikdy nebude vypadat luxusně,“ říká v návodu influencerka a radí, že elegantně bude vyznívat tehdy, když na jedné straně vytvoříte smyčku a druhou stranu skrze ni provlečete. Jak dodává, je to velmi jednoduché, ale efektní. Druhý způsob spočívá v ploché mašli. Je to sice náročnější způsob, ale za pár vyzkoušení už tento postup budete mít pevně v rukou. Jak na to? To se dozvíte v následujícím videu:

    Stylový outfit za výhodnou cenu pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová
Diskuse ke článku
.