Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Oblékněte se podle Rebeccy Diatilové

20. listopadu 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Reportérka TV Nova má exotickou tvář a rozhodně cit pro zajímavý look. Co ráda nosí a co v módě preferuje?

Co vás momentálně nejvíce těší?

Momentálně to jsou barvy, které jsou během podzimu všude kolem. Ty mám na tomto ročním období nejradši a každý den si jich užívám, když v lese venčím své dva psy. A takové malé radosti jsou třeba i fajn nové filmy a seriály, které jsou do tohoto počasí jako dělané.

Máte nějaký sen, který byste si v blízké budoucnosti ráda splnila?

Už několik měsíců s úžasem sleduji, jak skvělé výsledky nejen na těle, ale i na duši, může mít pravidelné cvičení jógy. A teď během období koronaviru se zdá, že jí propadli téměř všichni. V blízké budoucnosti bych se tedy i já ráda naučila ji správně a především pravidelně cvičit a doufám, že s tím přijdou všechny ty slavné benefity.

Autor: David Bruner

Co potřebujete pro to, abyste se cítila sebevědomě?

Myslím, že sebevědomí je vnitřní záležitost každého z nás. Jakmile jsme doopravdy spokojeni sami se sebou, je jedno, zda máme úžasný outfit a dokonalý make-up, anebo jestli jsme doma v teplákovce. Sebevědomě se pak cítíme za každých okolností a nic konkrétního k tomu nepotřebujeme. K tomu, abych se tedy já cítila sebevědomě, musím být především vnitřně vyrovnaná. 

Jak zvládáte tohle zvláštní období?

Toto období samozřejmě není lehké pro nikoho z nás, mám ale to štěstí, že stále chodím do práce, a tak se pro mě mění jen způsob trávení volného času. Občas mám dlouhou chvíli, jelikož není kam zajít, nebo mi chybí moji přátelé… V porovnání se starostmi lidí, které tato doba zasáhla nejvíce, jsou však mé problémy maličkostmi.

Čím vás zaujala nabídka v obchodě F&F?  

Byla jsem mile překvapená tím, jak pestrá nabídka F&F je. Od nejrůznějších stylů až po velkou škálu velikostí. Navíc mi všechny kousky, které jsem si zkoušela, skvěle padly!

Který z outfitů z dnešního focení se vám nejvíce líbil?

Outfity se mi líbily všechny, každý měl něco do sebe. Ovšem nejvíce sama sebou jsem se cítila v tom druhém. Černá barva patří k mým nejoblíbenějším a kombinace mom džín, pásku, saka a podpatků působila rafinovaně a žensky.

Preferujete nějaký módní styl?  

Neřekla bych. S různými náladami se mění i oblečení, které si oblékám. Někdy jdu ráda do sportovna, někdy chodím celý týden v elegantním oblečení a nesundám podpatky. Obecně však v mém šatníku převládají neutrální barvy a jednoduché kousky. Nejradši mám černou, bílou a béžovou.

Autor: David Bruner

Jak to vidí odborník

Odpovídá Jan Koukol, stylista

1. outfit

Na neformální večírky, večeře s rodinou a rozbalování dárků pod stromečkem můžete vsadit na tento neformální outfit: bílá košile, džíny a svetr. To jsou kousky, které má ráda každá. Někdy málo znamená více.

2. outfit

Hřejivý a pohodlný outfit nám skvěle zajistí vrstvení, které je v tomto období velmi trendy. Tričko, svetr, křivák, kabát. Čím více vrstev, tím větší teplo.

3. outfit

Elegantní, ženský, ale zároveň lehce vyzývavý outfit. Opět mým cílem je ukázat ženskost. Křivky, rebelii, ale ne vulgaritu.

 

Trendy letošní zimy

Hitem letošní kolekce jsou zemité a pudrové barvy, oversize kabáty, mohutné boty a minimalistické kabelky. Nebojte se kombinace přírodního materiálu s materiálem umělým.

Více o novinkách se dozvíte zde.