Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Přírodní vibrace: Tyhle doplňky musíte mít!

21. dubna 2020 | 06:00

Trendy posledních měsíců a let velí návrat k přírodě a v módě nás tenhle směr obzvlášť baví! Přírodní motivy jsou ostatně jedny z nejoblíbenějších, ale tím to zdaleka nekončí. Milujeme totiž přírodní materiály a čím dál častěji jim děláme místo ve svém šatníku nebo botníku.

Nožky v jutě

Jarnímu obutí vládnou tenisky a sandálky na nízké platformě s řemínkem kolem kotníku, který ozdobí vaše ladné nožky. Oblíbenou městskou obuví jsou také pantofle se splétaným jutovým páskem, který vede kolem podrážky. Najdeme i modely s velkou mašlí vepředu nebo přímo espadrilky. Ať v uzavřené verzi či s otevřenou špičkou a na zavazování kolem kotníku. Ty budou vhodným doplňkem k džínovým kraťasům či maxišatům. Pokud jste milovnice pohodlí, vsaďte na espadrilky na klínku nebo na sandálky s vyšší platformou potažené splétanou slámou.

Koruna hlavy

Říká se, že vlasy jsou korunou krásy, ale ne vždy si poradíme s vlasovou úpravou. Ideálním řešením je tak volba doplňku v podobě romantického klobouku ze splétané papírové slámy, který bude ještě ozdoben mašlí. Pokud jste spíše sportovní typ, přijdou vám vhod štítek, neboli kšilt, či baseballové čepice z lýka.

Kabelky pro každou příležitost

Kabelky jsou to, po čem ženy touží. Rády se obklopujeme těmito drobnými radostmi. Mezi jarními trendy naleznete velké shopper bagy, do kterých schováte i nákup potravin, slaměná psaníčka, malé kulaté ratanky na řemínku či ratanové košíčky. Tím největším trendem je však bucket bag, která svým tvarem připomíná kyblík. Tento druh kabelky není jen esteticky lahodící oku, ale také velmi praktický. Nahoře disponuje stahovací šňůrkou, proti které nemá žádný kapsář šanci, a její dno je velmi stabilní a pevné.

Pokud stále tápete, nechte se inspirovat v naší fotogalerii:

Autor: Žaneta Podlahová