Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Blýskněte se jako Rita Ora!

Vykročte do podzimu v nové designové obuvi z kolekce Rita Ora for Deichmann
18. září 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Toužíte být na ulici naprosto nepřehlédnutelná? Vykročte do podzimu v nové designové obuvi z kolekce Rita Ora for Deichmann! Objevte tyto stylové novinky a osvěžte svůj podzimní vzhled jedinečnou obuví, která podtrhne váš osobitý styl!

Platformy vedou

Chunky tenisky, kam se podíváte! Trendem jsou už několik sezon a jinak tomu není ani letos na podzim. Originální chunky tenisky na vysoké podešvi najdete i v nové kolekci Rita Ora for Deichmann. Upoutejte pohledy okolí v robustních modelech zdobených leopardím nebo hadím vzorem, neonovými akcenty či v třpytivých metalických teniskách.

Originální chunky tenisky na vysoké podešvi
Autor: DEICHMANN

Rocková diva

Přejete si cítit se jako rocková hvězda v záři reflektorů? V atraktivní obuvi v rockovém stylu z kolekce Rita Ora for Deichmann se může stát váš sen skutečností! Zazařte v designové kotníkové obuvi nebo v nízkých kozačkách v imitaci zvířecí kůže, v metalickém či lakovaném vzhledu, na kterých se efektně vyjímají kovové nýty a ozdobné výrazné přezky.

Atraktivní obuv v rockovém stylu
Autor: DEICHMANN

Divoká šelma

Probuďte v sobě divoké zvíře a vsaďte na obuv, která v sobě snoubí pohodlí a styl! Zvířecí vzory patří k „must-have“ sezóny, a proto vám nesmí v podzimním botníku rozhodně chybět! Had, krokodýl, nebo leopard? Můžete je mít všechny! Nechte se zlákat kouzlem elegantní obuvi ve zvířecích vzorech a pozvedněte svůj podzimní look na novou úroveň!

Zvířecí vzory patří k „must-have“ sezóny
Autor: DEICHMANN

Kouzlo westernu

Vydejte se vstříc novým dobrodružstvím do krajin Divokého západu! Ukažte, že jste odvážnou kovbojkou, která ví, co od života chce. V působivé obuvi na vysokém podpatku z kolekce Rita Ora for Deichmann ve westernovém stylu o vás nebude nikdo pochybovat!

Vstříc novým dobrodružstvím
Autor: DEICHMANN