Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Obyčejným krytům na mobily je konec! Nechte si udělat kryt na míru s vlastním motivem

15. května 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

V dnešní době už bezpochyby většina z nás vlastní mobilní telefon, co si budeme povídat. Co nám však schází, je originální kryt, který náš telefon nejen ochrání, ale zároveň nám udělá radost. Víme, kde si teď můžete navrhnout vlastní design, třeba s fotkou vaší rodiny nebo domácího mazlíčka, a zároveň si vybrat materiál i typ obalu!

E-shop Picasee.cz přišel na trh se skvělým nápadem – z obyčejného krytu na telefon vám vytvoří originální kousek s vlastním motivem či fotkou dle vašeho přání. Vybrat si můžete i z již navrhnutých vzhledů od jejich designérů, jimž jejich kreativitu nelze upřít. Motivy typu Don´t touch my phone (nesahej mi na mobil) nebo paralela mezi životem a smrtí v asijském stylu originalitu opravdu nevyvrátíme.

Autor: picasee.cz

Přesvědčte se, že je k dispozici kryt i pro váš typ telefonu

Na stránkách e-shopu lze vidět, že jsou k dispozici kryty v devíti nejznámějších značkách – Apple, Asus, Honor, Huawei, LG, Nokia, Samsung, Sony či Xiaomi, a k desítkám modelů, mezi kterými je i nejnovější Apple iPhone XS Max nebo jeho konkurent Samsung Galaxy S9 Plus. O starší modely také není nouze.

Autor: picasee.cz

Vyberte si materiál, který vám bude sedět nejvíc

Zvolit silikonový nebo plastový obal? Univerzální odpověď nečekejte, protože každý materiál má své pro a proti. V případě silikonového obalu, který lidé při nákupu v Picasee.cz volí nejčastěji, můžete čekat protiskluzový povrch a praktickou nezničitelnost při běžném zacházení. Silikonový obal při pádu díky své pružnosti zkrátka nepraskne. V e-shopu máte na výběr mezi černým, poloprůhledným i zcela průhledným typem. Pokud máte rádi klasické pevné plastové kryty, tak si můžete pořídit obal z průhledného (transparentního) hladkého a tvrdého plastu, který se sice neroztahuje, ale může prasknout.

Autor: picasee.cz

Perfektní zpracování, rychlé doručení, a navíc krásně zabaleno!

Lidé, kteří si pořídili kryt právě z Picasee.cz, si nejvíce pochvalují kvalitní zpracování, rychlé doručení, dobrou komunikaci s prodejcem a luxusní balení, každý kryt je totiž zabalen v luxusní dřevěné černo-zlaté krabičce. Jeden z recenzentů dokonce zavtipkoval, že jediné negativum je riziko vybudování si závislosti na objednávání dalších a dalších krytů. Všechny recenze zákazníků si můžete přečíst ZDE.

Autor: picasee.cz

Soutěž na instagramu

Na závěr vám přinášíme skvělý tip, jak získat kryt na míru zdarma! Na instagramu @picasee.eu probíhá soutěž, které se zúčastníte tak, že na svém účtu nasdílíte fotku krytu s vlastním designem a označením @picasee.eu. Každý měsíc losují jednoho výherce, který obdrží kryt dle vlastního výběru. Držíme palce!