Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Pusťte jaro do svého šatníku!

12. dubna 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Začátkem každé nové sezóny se objevuje řada otazníků, které se týkají módních trendů nadcházejícího období. Letošní móda je hravá, rafinovaná a elegantní a paleta barev se soustředí na jasné, zářivé odstíny. Vezměte kamarádku a vyrazte na nákupy do Fashion Arena Prague Outlet, kde na jednom místě nakoupíte za výhodné ceny oblečení pro celou rodinu.

Po dlouhé zimě potřebuje většina z nás pořádnou dávku energie. Načerpat jí můžete z barev na svém oblečení. Zaměřte se na takové kousky, které vám ihned zlepší náladu. Letošní jaro bude navíc přát odvážným – nebojte se do jedné barvy zahalit od hlavy až k patě! Aktuální sezóně vévodí růžová, červená a žlutá.

Jasně růžová

Sytě růžová z módy nevyjde snad nikdy – ve škále všemožných barev se řadí mezi naprosté klasiky. To, že v žádném případě nepatří pouze do šatníku malých holčiček, dokázala na newyorském Týdnu módy taková návrhářská esa, jako například Oscar de la Renta, Gucci nebo Fendi. Chybu určitě neuděláte, když sáhnete po fuchsiových sandálcích na podpatku Marciano Guess (původní cena 4950 Kč, outletová cena 1990 Kč) nebo po kabelce Guess v jasně růžovém tónu (původní cena 4490 Kč, outletová cena 3140 Kč).

Zářivě žlutá

V šatníku každé správné znalkyně módy by tuto sezónu neměly chybět žluté šaty. My jsme pro vás vybrali krásné pouzdrovky Gant (původní cena 5999 Kč, outletová cena 4199 Kč). Pokud před sukněmi upřednostňujete šortky, vyzkoušejte ty z obchodu La Martina (původní cena 5499 Kč, outletová cena 2749 Kč).

Energicky červená

Červená barva je jednoduše sexy. Ať už se do ní zahalíte celá nebo si vyberete jen jeden kousek, nemůžete šlápnout vedle. Našimi jasnými favority jsou červeno oranžové sandálky na podpatku Pinko (původní cena 10 500 Kč, outletová cena 1999 Kč) a plisované šortky Elisabetta Franchi (prodává Marciano Guess, původní cena 6100 Kč, outletová cena 4270 Kč).

Fashion Arena Prague Outlet je největší outletové centrum v České republice. Za deset let svého působení se Fashion Arena Prague Outlet stal významným místem nadčasové módy díky své široké nabídce módních značek, vhodnému umístění a doprovodným službám. Na celkové ploše 25 000 m2 zde aktuálně ve 116 obchodních jednotkách naleznete sortiment více než 200 světových i domácích značek a nakoupíte denně o 30 až 70 % výhodněji. Více informací naleznete na www.fashion-arena.cz.