Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jaro je tu, nechte svůj šatník rozkvést! V Metropoli Zličín vám poradí, jak na to

10. dubna 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Jistě to známe každý, je jaro, stojíme před přeplněnou skříní a nemůžeme si vybrat, co si dnes vezmeme na sebe. Všechno oblečení nám připadá okoukané, nemoderní nebo fádní a jediné, co si v ten moment přejeme, je rada od někoho, kdo tomu opravdu rozumí.

I v Metropoli Zličín mají samozřejmě také s tímto „oblékacím dilematem“ své zkušenosti, a proto si pro své zákazníky připravili novou službu. Je jí odborná pomoc zkušeného stylisty, jenž bude přímo v obchodním centru přítomen pravidelně po celý rok. Každé úterý je v centru pro vás od 14:30 hod do 19:00 hod k dispozici známý módní návrhář a stylista Michael Kováčik, který zájemcům poradí, co jim nejvíce sluší nebo čemu by se měli naopak vyvarovat. Díky svým letitým zkušenostem v oblasti módy také pomůže zorientovat se v aktuálních módních trendech.

Autor: Metropole Zličín

Michael Kováčik, stylista i módní návrhář

Michael Kováčik je nejen stylista, ale také módní návrhář žijící v Praze. V roce 2013 si založil vlastní módní značku. Jeho kolekce jsou charakteristické pro svou jednoduchost, minimalismus, eleganci a kombinaci komfortu s ženskostí. Velký důraz klade hlavně na nadčasovost svých kolekcí. Jeho modely oblékly například zpěvačka Monika Bagárová či modelky Aneta Vignerová, Andrea Verešová, Pavlína Němcová a Jitka Nováčková, dále pak zpěvačka Dara Rolins nebo moderátorka Zorka Hejdová.

Jak si stylistu zamluvit?

Služby stylisty Michaela Kováčika mohou zdarma využít všichni členové věrnostního programu, kteří si následně rezervují termín na Facebooku Metropole Zličín. Registraci do věrnostního programu je možné provést na webových stránkách. Více informací obdržíte také u hostesky na infostánku nebo na webových stránkách.

Věrnostní program

Věrnostní program je v Metropoli Zličín naprostou novinkou a přináší nespočet výhod. Díky snadné registraci je lze okamžitě využívat. V průběhu roku jsou připraveny speciální slevy do vybraných obchodů a restaurací, pozvánky na VIP akce do VIP lounge, speciální soutěže na Facebooku a Instagramu nebo právě již zmiňované bezplatné služby stylistů, hodina parkování zdarma navíc a mnohé další výhody, o nichž budou zákazníci pravidelně informováni prostřednictvím webových stránek a sociálních sítí Metropole Zličín.

Související články