Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Šperkem na Vánoce nic nezkazíte: Poradíme vám, které koupit

6. prosince 2017 | 06:00

Pro muže není snadné vybrat pro ženu dárek, a to nejen na Vánoce. Šperk je sázkou na jistotu, ať už jde o prsten, náušnice, náhrdelník nebo třeba brož. Prohlédněte si naše tipy a vyberte oslnivý kousek, který potěší každou ženu.

Každá žena upřednostňuje jiný kov. Všímejte si proto toho, co vaše partnerka nosí častěji, jestli stříbro, nebo zlato. Pokud si nejste jistí jejím stylem, volte co nejjednodušší šperky, které bude moci využít do jakéhokoliv stylu oblékání. Zda zvolíte šperk, který využije na běžné nošení, nebo šperk jen pro slavnostní příležitost, to je jen na vás. 

Pozor při výběru prstýnků, které mohou působit jako zásnubní, bylo by opravdu faux pas, kdyby si žena vánoční dárek vyložila trochu jinak. Pokud si tedy nejste jistí, je lepší vybírat jiné šperky jako náušnice, náramek nebo náhrdelník.

Chybu neuděláte ani výběrem jeleních šperků české značky Deers, která nabízí šperky jelínků a nově i laní, nejvíce se však zaměřuje na brože. Brož ozvláštní každý outfit a roztomilými zvířátky potěšíte nejednu ženu. Jejich letošní novinkou je i spolupráce s českou značkou Kama, která vyrábí pletené čepice, na kterých se objevují právě brože jelenů.

Deers, 520 Kč
Autor: archiv firem

Vhodnou a elegantní volbou je i bonboniéra od české chocolatiérky Lucie Glaister s překvapením roztomilé brože uprostřed. Tu seženete za cenu od 890 Kč.

Další krásné šperky seženete také v obchodě Moshna. Najdete zde zejména stříbrné šperky a darovat můžete i dárkový voucher v různých hodnotách.

A jeden tajný, ale vlastně úplně nejdůležitější trik na závěr. Nejlepší kamarádka vaší ženy, respektive každá kamarádka vaší ženy pravděpodobně mnohem lépe než jakýkoli manžel či partner ví, jaké šperky má dotyčná ráda a co si roky přeje. Podobné informace bude mít pravděpodobně i vaše dcera. Zeptejte se jí, klidně ji pověřte i nákupem. My ženy to pro sebe rády uděláme. Nemalá část naší redakce třeba nedá již několik let dopustit na šperky, které z Izraele dováží Vendula Segerová. To uznejte! Nejsou krásné?

...
Autor: VS šperky

Autor: Markéta Tošnarová