Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pánské módní doplňky zažívají velký comeback!

11. září 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Hledáte pro svého muže dárek, který mu vykouzlí úsměv na tváři?  Pravidelně si lámete hlavu nad tím, čím vašeho milého obdarovat? Hoďte tyto starosti za hlavu! Co třeba jednoduchý módní doplněk, který dodá partnerovi šmrnc?

Pánský náramek je ideální módní doplněk moderního muže. Dokonale podtrhne jeho styl a osobitost! Náramky je možné nosit v rámci volného času, na party či do práce.  Stačí jen vybrat model, který dokonale padne a upoutá žádoucí pozornost. Který náramek vyberete vy?

1.      Paracord náramky

Paracord náramky neboli náramky pro přežití, jsou čím dál tím populárnější. Nejen že patří mezi stylové módní doplnky, ale mohou vám i zachránit život. Náramek je zhotoven z nylonové parašutistické šňůry, která je po rozpletení náramku plně k dispozici. K dostání jsou i modely, jenž jsou doplněny i o další vybavení. Například o funkční kompas, křesadlo v plastové sponě či chytře zabudovanou píšťalku.

Autor: www.trendhim.cz

2.      Ocelové náramky

Jsou k dostání hned v několika provedeních, takže svého favorita si najde opravdu každý. Potrpíte si na efektní detaily, zajímavé rytiny, nebo dáte raději přednost klasickému náramku bez ozdob? Ocelový doplněk dodá i běžnému outfitu požadovaný lesk!

Autor: www.trendhim.cz

3.      Korálkové náramky

Tyto náramky se vyrábí za použití dřevěných korálků, lávových kamenů nebo jiných materiálů a polodrahokamů. Jsou vhodné pro jakékoliv mužské zápěstí. Vyberete si i vy?

Autor: www.trendhim.cz

4.      Kožené náramky

Vůně kožených výrobků je pro muže neodolatelná. Náramky, které můžete zakoupit na webu www.trendhim.cz jsou vyráběny z pravé hovězí kůže, která skvěle sedne na každé zápěstí. Pokud hledáte originální pánský doplněk pro vašeho partnera, věřte, že s koženým náramkem nesáhnete vedle!

Autor: www.trendhim.cz

Všechny náramky z internetového obchodu www.trendhim.cz jsou na skladě a doručení je zdarma.