Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Styl podle celebrit: Široké kalhoty na běžný den i na oslavu

17. června 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Mladá herečka a modelka Kaylyn Slevin (16) předvedla široké kalhoty.

Kaylyn Slevin je opravdu mladá a nepříliš známá herečka. Je ale velice talentovaná. Již od 4 let cvičila gymnastiku a tancovala. Vidět jste ji mohli jako herečku v několika amerických komediích nebo jako modelku a roztleskávačku na soutěžích.

Herečka se v tomto outfitu objevila v Los Angeles na oslavě značky Guess k 35. výročí jejího založení. K této události byla vytvořena výstava v muzeu FIDM (Fashion Institute of Design & Merchandising) a nabídla návštěvníkům pohled na denim a pop kulturu, kterou značka Guess během svého fungování doposud předvedla.

Buďte jako Kaylyn Slevin

Neschovávejte své široké kalhoty na dně skříně a vytáhněte je s nějakým upnutým svrškem, nejlépe s bodýčkem, které z kalhot nevylézá. Khaki barvu pak jen stačí doplnit tradiční černou a máte outfit, který můžete vzít jak do města, tak na slavnostnější událost. 

Kaylyn Slevin
Autor: profimedia.cz

Kalhoty: Zara, 799 Kč, body: Zoot, 729 Kč, obuv: CCC, 999 Kč, kabelka: CCC, 699 Kč, prsten: Lindex, 99 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE

Účes, který se k tomuto outfitu hodí. Inspirujte se Jessikou Albou!

Video se připravuje ...
Jessica Alba ukazuje, jak si vytvořit přirozené vlny za 5 minut • VIDEO: youtube.com_InStyle/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová