Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Víme, kde nakoupit vánoční dárky s až 50% slevou

16. prosince 2016 | 12:55
Prezentace klienta |

Vánoční nákupy gradují a vy stále ještě nemáte všechny dárky vymyšlené? Pokud jste s nákupy ještě nezačali, kromě velké dávky inspirace můžete nyní i výrazně ušetřit. Nastává totiž období slev, takže ideální pro nákup těch nejlepších kousků až s 50% slevou.

Boty za půlku

Boty, boty a zase boty. A pokud jich máte stále nedostatek, ulovte nějaké s až 50% slevou. Kotníkové, tenisky i kozačky od značek jako Tamaris, Vagabond nebo Aldo. U všech jsme zmrazili ceny.

Semišové boty Bullboxer, 1150 Kč
Autor: Zoot.cz

Svetr nebo mikinu? Nyní až s 50% slevou

Pokud sháníte top na večírek, zimní kabátek nebo svetr s jelenem jako dárek, je ten nejlepší čas se po nějakém kousku poohlédnout. Ceny topů, svetrů a mikin jsou nyní u ledu, takže si k dárku pro maminku můžete bez výčitek přihodit i něco pro sebe.

Pruhovaná vesta s cípy Vero Moda, 769 Kč
Autor: Zoot.cz

Originální dárek

Pokud Vás už slevy nebaví a toužíte darovat něco originálního, vyberte kousky z nové kolekce ZOOT Originál. Trikem, mikinou či taškou s vtipným potiskem si letos lehce zajistíte 1. místo v kategorii nejoriginálnější darovaný dárek.

Dámské tričko ZOOT Original, 379 Kč
Autor: Zoot.cz

Dárkový voucher pro každého

Každý si něco přeje, ale zjistit, co to přesně je, není vždycky jednoduché. Pokud sháníte ideální dárek pro kamarádku či kolegu z práce, věnujte mu dárkový poukaz na NĚCO ze ZOOTu a obdarovaný si tak udělá radost přesně podle svého gusta.

Nakupujte dárky online a ušetřete čas běháním po obchodech. ZOOT doručuje na kteroukoliv Výdejnu radosti v České republice ještě ten samý den. Takže ráno objednáte a večer vyzvedáváte. A díky výběru z více než 250 značek a více než 300 000 kousků skladem máte jistotu, že bude z čeho vybírat. Doprava zdarma a 90 dní na vrácení jsou samozřejmostí.

www.zoot.cz