Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Styl podle celebrit: Zkombinujte svetr a koženou sukni jako Katie Holmes a omládněte

8. října 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Nebojte se kožených sukní, inspiraci, jak ji nosit, najdete u Katie Holmes!

Když se řekne kožená minisukně, v hlavě se ihned objeví slovo lacinost. Této herečce se však podařilo vytvořit zajímavý outfit, který lacině ani trochu nepůsobí a zároveň ubírá léta. Třicet sedm let byste jí rozhodně netipovali, že?

Buďte jako Katie Holmes

Horní polovinu outfitu můžete zvolit v jakékoliv barvě, kterou máte ráda. Krémově bílá barva ale dokáže rozzářit a hravě ji zkombinujete s různobarevným spodkem. Kožené či koženkové sukně seženete v obchodech v nejrůznějších provedeních a v různých barvách i délkách. Zvolte takovou, ve které se budete cítit dobře.

Co se týče bot, v kombinaci s koženou sukní se vyhněte botám na jehlovém podpatku, které by outfitu dodaly lacinější nádech, a to opravdu nechcete. Můžete vsadit na decentní černé lodičky jako Katie nebo na semišové chelsea boots.  

 

Katie Holmes
Autor: Profimedia.cz, archiv firem

Koženková sukně s kamínky: H&M, 799 Kč, sukně se šněrováním: H&M, 799 Kč, svetr s nízkým stojáčkem: H&M, 799 Kč, kašmírový svetr: H&M, 1999 Kč, kožená pouzdrová sukně vínová: H&M, 2999 Kč, černé kotníkové boty GANT Jennifer: Zoot.cz, 3959 Kč, černé lodičky v semišové úpravě Dorothy Perkins: Zoot.cz, 689 Kč

 

Zde sledujte další outfity slavných žen!

 

 

Autor: luh
Diskuse ke článku
.
Související články