Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: I sexbomba Sofia Vergara nosí džíny a obyčejné tričko!

15. září 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. Zkuste se inspirovat třeba ležérním podzimním outfitem sexbomby Sofie Vergary.

Sexy herečku Sofii Vergaru známe nejčastěji v nádherných róbách nebo krátkých šatech, které dokonale kopírují její ženské křivky. Ani ona ale nemá náladu pořád chodit v těsném oblečení a ukazovat své přednosti.

Před pár dny si vyrazila do města v roztrhaných boyfriend džínách a černém tričku. A bujná ňadra skryla velkým šátkem. Nutno podotknout, že Sofii to sluší opravdu ve všem, takže i ve sportovnějším outfitu vypadala božsky. Jediné, co nás zaráží, je místo, odkud na fotografii vychází. Jedná se o budovu plastické chirurgie. A my nechceme, aby se Sofia nechala "vylepšovat"!

Buďte jako Sofia Vergara

Pokud se vám jednoduché spojení džínů a trička líbí, noste ho a kombinujte s různými doplňky. Stejně jako Sofia můžete k modelu obout boty na podpatku, ale také tenisky, mokasíny nebo třeba chelsea boots.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Džíny: H&M, 899 Kč, tričko: Lindex, 699 Kč, šátek: Zoot.cz, 389 Kč, náramky: Asos.com, cca 240 Kč, kabelka: Humanic, 899 Kč a boty: Baťa, 999 Kč

Zde sledujte další outfity slavných žen!