Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tuto sezónu prozáří nádherný třpyt

5. září 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Šperky v letošní sezóně oživují vzpomínku na milostné eskapády z dávných časů a dodávají nostalgii moderní švih. Bohatě strukturované abstraktní tvary, měnící se barvy a špičkové řemeslné zpracování nádherně spojují současnost s elegantním dědictvím.

Aktuální podzimní kolekce PANDORA obsahuje nepřehlédnutelné kousky, které jsou ozvěnou třpytivých flitry pošitých kolekcí pro podzim/zimu z přehlídkových mol a jsou budoucím dědictvím vdechujícím nový život elektrizujícím starožitným prstenům i subtilním visacím náušnicím.

Autor: Pandora

Oslňující kapky

Motiv kapek rosy vychází z poetického motivu loňské kolekce Kapky a nyní je povýšen na novou úroveň použitím pavé osazeným kubickými zirkony evokujícími stovky vodních kapiček, které se blyští se v ranním podzimním slunci v provedení ze 14k zlata nebo stříbra.

Autor: Pandora

Náušnice, které musíte mít

Od rána do večera, elegantně i neformálně – náušnice jsou tím, co vám nejlépe pomůže doplnit proměnu a vyjádřit vaši jedinečnost. Letos na podzim se vrací visací náušnice, abstraktní pecičky i klasické kruhy. Vše ze stříbra, zahaleno do hávu využívajícího starodávné detaily, nádherný třpyt i odkazy na styl art deco. Vylepšete ve vteřině svůj vzhled kousky s moderním nádechem inspirovanými dávnými časy.

Autor: Pandora

Buďte nepřehlédnutelná!

Elegantní vkusný náramek Moments ze 14k zlata je vyjádřením našeho jedinečného pohledu na starožitné kousky i zhmotněním naší inspirace a jde s trendem podtrhujícím logo a ikonografii; můžete jej krásně zkombinovat se zlatými šperky i se šperky v jiných odstínech.

Autor: Pandora

Inspirujte se na www.pandora.net