Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hippie móda: Třásně, batika a etno vzory jsou zpět!

  • 24. srpna 2016 | 06:00

    S maxišaty a volně rozpuštěnými vlasy může být každá bohémskou kráskou tančící na hudebním festivalu. Je na čase popustit uzdu divoké fantazii a pořádně se odvázat. Podívejte se, které základní kousky by měla každá bohémka mít.

  • Třásně

    Jedním z nejvýraznějších prvků módního stylu hippie jsou rozhodně třásně, které se vrátily do módy zhruba před dvěma roky. Nosí se na kožených kabelkách, letních sandálkách, pletených topech nebo stylových kimonech.

    Pull Bear
    Autor: archiv firem
  • Batika

    Dlouhé roky byla batika naprostým módním tabu. Letos se ale různobarevné kousky ve vší parádě vrátily a vy si je můžete buď koupit, nebo klidně i vyrobit sama doma.

    Bershka
    Autor: archiv firem
  • Volné střihy

    Lehké tuniky a prodyšné materiály jsou dalším symbolem hippie módního stylu. Takové módní kousky jsou vzdušné, pohodlné a sluší všem typům žen. Dá se totiž pod nimi snadno zamaskovat kdejaký nedostatek.

    Mango
    Autor: archiv firem
  • Etno vzory

    K hippie stylu neodmyslitelně patří také etno vzory. Divoké indiánské potisky vypadají skvěle především v kombinaci s denimem. Nosí se na šatech, topech, sukních, ale i třeba kabelkách nebo botách.

    Primark
    Autor: archiv firem
  • Barevné šperky

    Výrazné náramky i náhrdelníky jsou pro bohémský styl, neboli boho, zásadní. Kromě klasických řetízků vyzkoušejte i šperky, které se nosí na kotnících, kolem pasu nebo na čele.

    Bershka
    Autor: archiv firem
  • Sluneční brýle a šátky

    Bez kulatých lennonek se zkrátka neobejdete. Letos se nosí ty se zrcadlovými skly a doplněné o nápadné detaily. Stejně tak by vám neměl v šatníku chybět ani velký pestrobarevný šátek, který můžete hodit přes ramena, uvázat do vlasů, na kabelku nebo ho hodit na trávu místo deky.

    Bershka
    Autor: archiv firem

Autor: nat
Klíčová slova:  trendy, móda, oblečení, hippie, etno styl, třásně
Diskuse ke článku
.