Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

VIDEO: Matka s dcerou v barvách Ria

Video se připravuje ...
komerční prezentace
VIDEO: komerční prezentace
10. srpna 2016 | 16:00
Prezentace klienta |

Krásné outfity, zkoušení různých triků v líčení, změna účesů a samozřejmě focení. Dámská jízda se vším všudy. Holčičí „mejdan“ potřebuje jednou za čas každá žena, dokonce i vaše maminka. Navíc je to skvělý způsob, jak jí poděkovat za její podporu. O to se snaží i nová kampaň společnosti Procter & Gamble s názvem Děkuji, maminko. 

Příchod olympiády vždy v lidech vyvolává pocity očekávání, zda naši sportovci uspějí, a národní hrdosti, když nějaká ta medaile klapne. O nic méně natěšení sledujeme ale i zahajovací ceremoniál, kde se naši nejlepší sportovci představují v uniformách speciálně navržených pro tento okamžik.

Jedná se o skutečně prestižní událost, také právě proto se na tvorbě olympijských kolekcí podílí ti nejlepší světoví návrháři. Například na uniformách kubánské výpravy zanechal svůj otisk sám Christian Laboutin. Česká kolekce mezi těmi opravdu vychytanými outfity letos bohužel poněkud zapadne. Protože české olympijské uniformy letos úplně nenadchnou, snažili jsme se vytvořit originální kostýmky v barvách Čech a Brazílie. Ve videu se můžete sami přesvědčit, jaká během focení panovala atmosféra.

#Rio2016 #TYM #DekujiMaminko #RioLookbook

Veškteré fotografie si můžete prohlédnout v tomto článku.