Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hanka Kynychová se stala ambasadorkou značky Ergee

13. července 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Módní řetězec KiK se dohodl na propagaci jedné ze svých značek (Ergee) se známou instruktorkou fitness Hankou Kynychovou. Ve druhé polovině roku se chce výrazněji zaměřit na zvýšení povědomí o kvalitě prodávaných produktů. Hlavním nástrojem bude zboží značky Ergee. Jedná se například o funkční sportovní prádlo, vysoce kvalitní spodní prádlo pro muže a ženy, dětské oblečení nebo ponožky.

Společnost KiK aktuálně rozšiřuje a renovuje síť prodejen a vnímá, že je potřeba změnit obecně zažitý názor o kvalitě prodávaných produktů. „S novým konceptem uspořádání našich prodejen klademe důraz i na kvalitu, zároveň ale neustupujeme ze zásad chytrého nakupování a nízkých cen. Ergee je aktuálně naší vlajkovou lodí a buduje i díky spojení s Hankou Kynychovou příběh kvality celého sortimentu v našich prodejnách,“ říká František Wagner, jednatel společnosti KiK pro Českou republiku a Slovensko.

Zlepšení image sortimentu KiK v očích veřejnosti je podle Františka Wagnera na místě. „Když se objeví zboží KiK vedle renomovaných oděvních značek ve slepých testech, patříme zhruba do TOP 3, ale ve chvíli, kdy přiřadíte vzorkům značky, řadí nás spotřebitelé výrazně níže. To chceme změnit,“ dodává František Wagner.

Autor: KiK

Spolupráce s Hankou Kynychovou potrvá zatím do konce roku

Společnost KiK se s Hankou Kynychovou dohodla na spolupráci do konce roku 2016. Objeví se primárně v produktových letácích propagující oblečení Ergee. Dále v rámci PR projektů zaměřených na zvýšení povědomí o kvalitě zboží (například testování).

 „Vzhledem k tomu, že v prodejnách KiK nakupuji již několik let, rozhodnutí o ambasadorství jedné ze značek KiKu bylo poměrně rychlé, ale zároveň uvážené. S Ergee mám pozitivní osobní zkušenost. Kvalita oblečení je vysoká. Navíc mě těší, že například maminky při nákupu dětského oblečení ušetří díky rozumným cenám vcelku dost peněz za velký nákup,“ říká Hanka Kynychová.

Autor: KiK

Pro profesionální sportovce i pro všestranné využití

Zákazníci ve 189 filiálkách KiK v České republice mohou aktuálně nakoupit zboží značek KiK, Janina, Identic, Y. F. K, KiKi&KoKo, Baby a právě Ergee. V rámci Ergee patří k nejprodávanějším dětské oblečení, funkční sportovní prádlo, spodní prádlo pro muže a ženy, hračky, punčochové kalhoty, ponožky nebo povlečení. Ergee oblečení představuje pro zákazníky ideální řešení, jelikož je funkční a líbivé současně. Vhodné je jak pro sportovce, tak pro ty, kteří hledají oblečení pro všestranné využití.