Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Styl podle celebrit: Kabelka s hadí aplikací podle Dany Morávkové

4. února 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Chcete si pořídit novou kabelku? Inspirujte se Danou Morávkovou, která se opravdu vyzná.

Oblíbená česká herečka Dana Morávková je ztělesněním elegance a skvělou inspirací. A právě proto je velmi žádaná v módních kampaních různých značek, a dokonce i na přehlídkových molech. To, že je jí módní průmysl velmi blízký, dokazuje její vlastní kolekce luxusních kožených kabelek.

Dana miluje klasické pouzdrové šaty, se kterými vždy sladí stylovou a především prudce elegantní kabelku. Tentokrát předvedla černou obdélníkovou kabelku s hadí aplikací, která je v letošním roce obrovským hitem. Takový drobný detail ozvláštní každý jednobarevný a jednoduchý model, stejně jako je tomu i v případě Daniny kabelky.

Buďte jako Dana Morávková

Pokud se chystáte do společnosti, ideální volbou jsou černé pouzdrové šaty ve fungujícím kontrastu se sněhobílým kabátem. K tomu obujte klasické černé kozačky a jako hlavní doplněk zvolte právě kabelku s hadím vzorem. V takovém modelu můžete vyrazit do divadla, na romantickou večeři i pracovní schůzku. Inspirujte se i dalšími styly celebrit!

Dana Morávková
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Nahoře   Psaníčko: C&A, 550 Kč, brašna přes rameno: TopShop, cca 900 Kč

Uprostřed  Dlouhé psaníčko: C&A, 275 Kč

Dole  Psaníčko s ozdobnou sponou: tamsin.cz, messenger taška: Deichmann, 399 Kč