Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nemáte dárky? Nezoufejte! Měkké dárky na poslední chvíli

Video se připravuje ...
Stylistka Zoot Alžběta Pěkná vám poradí, jaké měkké dárky udělají vašim blízkým zaručeně radost!
VIDEO: Adam Balažovic
21. prosince 2015 | 06:00

Nestihli jste nakoupit všechny dárky a propadáte panice? Nemusíte! I těsně před Štědrým dnem můžete svým blízkým pořídit krásný měkký dárek, ze kterého budou mít radost. Inspirujte se skvělými tipy stylistky Zoot Alžběty Pěkné.

Měkké dárky už dávno nejsou otrava. Touží po nich ženy i muži! Skvělým dárkem je například šála, která se možná zdá jako obyčejný dárek, ale zdání klame. Nezáleží u ní na velikosti, stačí se jen trefit do oblíbené barvy. Když vyberete univerzální kousek, může ho obdarovaná nebo obdarovaný nosit k jakékoliv bundě i kabátu. Podle stylistky je dobrým tahem koupit svému muži právě šálu, protože si ji od něj můžete kdykoliv vypůjčit.

Set pánských ponožek, HM, 249 Kč
Autor: archiv firem

Dalším skvělým dárkem, který je však jen pro ženy, je pončo. Je tuto sezonu opravdu jedním z největších hitů, a proto by vaší mamince, sestře nebo kamarádce, která je módní nadšenkyní, určitě udělalo radost. K tomuto kousku můžete pořídit i jednoduchý pásek, díky kterému dostane pončo nový rozměr.

Pro muže

I mužům uděláte "měkoušem" radost. Vsaďte na mikinu s postavou z jeho oblíbeného filmu nebo vtipný vánoční svetr. Stejně tak ho potěšíte i vtipným tričkem s vánočním nebo i jiným motivem. A co by to bylo za Vánoce, kdyby váš partner nenašel pod stromečkem ani jedny ponožky? Pořiďte mu klidně celou sadu, ale zapomeňte na bílé a černé. Ponožky musí být barevné, vtipné a originální, jinak jako dárek úplně ztratí hodnotu.

Jak vidíte, měkké dárky rozhodně neznamenají špatné dárky. Námi vybranými kousky uděláte svým blízkým zaručeně velkou radost!