Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

4 kousky, které musíte právě teď mít! Volný svetr a kabelka s řetízkem

  • 13. prosince 2015 | 06:00

    Utrácet každou sezonu za nové oblečení je nesmysl. Stačí tyhle čtyři stylové kousky, které i loňský model povýší na aktuální hit. Víme, které si vybrat a jak je nosit.

  • Řetízková kabelka

    Keira Knightley
    Autor: profimedia.cz
    Od léta je hitem a málokterá hollywoodská hvězda se bez ní obejde. Hodí se k běžnému nošení i na párty. Dejte ale pozor, aby byl řetízek dostatečně dlouhý. Přes zimní oblečení potřebujete delší než přes letní šaty.
  • Volný svetr

    Olivia Palermo
    Autor: profimedia.cz
    Jsou dlouhé přes boky, s průstřihy na bocích, s netopýřími rukávy, ale hlavně jsou pohodlné. Působí ležérně a hravě a sluší všem kromě vyloženě obézních žen. Pro ostatní mají tu výhodu, že lze pod ně schovat nějaký ten nežádoucí faldík. Prostě konečně zase něco pro normální ženské.
  • Originální bundička

    Daniela Peštová
    Autor: profimedia.cz
    Pokud bude letošní zima stejně mírná jako ta loňská, hravě unosíte kožený křivák do pasu. A když bude mrznout, zahřeje vás trendy bundička s kožíškem nebo šálovým límcem. Frčí i bundy s kontrastní barvou na rubu a líci.
  • Kotníčkové boty

    Victoria Beckham
    Autor: profimedia.cz
    Jsou zimním evergreenem, ale zvlášť letos s nimi vystačíte klidně místo kozaček. Nosí se totiž jak ke kalhotám, tak k sukním. Z barev aktuálně vládnou vínová, lahvově zelená a olejově šedá. Menším ženám opticky prodlouží nohy a těm vyšším budou slušet také.

Autor: sim
Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, zima, módní trendy
Diskuse ke článku
.