Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexy baculky v pin up stylu: Sekne jim to i s nějakým tím kilem navíc!

7. července 2015 | 06:00

Holky ze spolku Baculaté křivky milují retro oblečení, zábavu a hlavně se za svá kila nestydí. S fotografkou Evou Bahenskou, kterou jsme vyzpovídaly, nafotily super fotky.

Proč retro?
Retro mám moc ráda a posledních pár měsíců mě styl pin up uchvátil. Říkala jsem si, že by bylo skvělé nafotit sérii fotografií v tomto stylu, a na Facebooku se mi ozvala Lenka z Baculatých křivek, se kterou jsem už fotila. To mě nadchlo.

Proč baculky?
Byla to výzva, chtěla jsem holky nafotit tak, aby se líbily samy sobě a hlavně aby i okolí si řeklo: To jsou krásný ženský, co umí nosit i kila navíc!

Překvapilo vás něco na focení?
Jen pozitivně, byl to takový organizovaný chaos, který mám ráda. Všechno bylo živé a akční. Pro mne bylo skvělé sledovat dámy, jak se v šatech cítí skvěle, jak chodí s hlavou nahoru a jak jim dělá dobře, když se lidé kolem zastavují a okukují.

Vy jako fotografka musíte umět vidět krásku v každé z nás. Opravdu platí, že krásné jsme všechny?
Podle mě je to opravdu především v tom, jak si žena věří. To pak předává dál a působí tak na své okolí. Každá jsme jiná, každá máme slabou stránku, ale také máme silnou stránku krásy. Fotila jsem už hodně dívek a žen různého věku a vím, že každá je nějak krásná, jen to buď daná žena ví a umí to prodat, nebo ne. Pro mne jsou nejkrásnější okamžiky, když odevzdáte fotografii a žena se sama sobě líbí a řekne, že focení pro ni bylo vzpruha, která jí zvedla sebevědomí. Nesmíme na sobě hledat chyby, ale to hezké.

Autor: MAJ