Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Černá perla. Vyhrajte jedinečný šperk!

Sazka
6. května 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Hedvábně lesklý třpyt perel dotváří ženskou krásu od nepaměti. Legendy je považují za měsíční rosu nebo dokonce slzy bohů spadlé z nebe. Obdarovanému mají přinášet štěstí a lásku. 

Perly zdobily i nejpůvabnější ženu starověku Kleopatru a ještě v 19. století byly perly výsadou králů, královen a vysoké šlechty. Dnes se perly opět vrací do módy a znovu oslovují současné moderní ženy. Mezi nejvzácnější a nejkrásnější přírodní klenoty na světě patří černé perly. Pochází z oblastí Francouzské Polynésie a můžete se proto setkat i s označením tahitské perly.

Zatoužila jste po černé perle, ale nikdo ve vašem okolí se nemá k tomu, aby vás obdaroval? Využijte jedinečnou příležitost vyhrát jednu z osmi pravých černých perel z Tahiti za téměř 10 000 Kč. Soutěž vám přináší losy Černá perla a hrát můžete na www.cernaperla.sazka.cz. Stačí najít symboly čtyř černých perel na webových stránkách a odpovědět na tipovací otázku. Výherce čeká kromě odměny v podobě úchvatného šperku i den plný překvapení spojený s jeho předáním v Praze. A pokud se vám v soutěži náhodou nezadaří, zkuste své štěstí s losy Černá perla a Velká černá perla od Sazky. Za milionové výhry si můžete splnit všechna vaše tajná přání včetně náhrdelníku z černých perel.