Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Šokující módní přehlídky, které ovládla nahota! Co na ně říkáte?

4. března 2015 | 12:00

Na módních molech se už nepromenádují jen krásné ženy a urostlí muži v nejnovějších kolekcích luxusního oblečení. Dnes je poměrně běžné, že na přehlídce narazíte i na odhalená ňadra, zcela nahé těhotné ženy nebo vykukující penisy. Podívejte se na nejbizarnější přehlídky světa!

Módní návrháři začínají být čím dál odvážnější. Nedělá jim problém poslat modelky a modely na molo klidně úplně nahé. Otázkou je, jestli návštěvníky přehlídky opravdu zajímají titěrné a mnohdy vše odhalující modely, nebo spíše nahota, kterou tyto módní akce nabízejí v přímém přenosu.

Když vy prsa, tak my všechno!

Síťované topy odhalující ňadra nebo hluboké výstřihy, ze kterých vykukují bradavky, jsou na světových módních přehlídkách poměrně běžné. Ale někteří návrháři se s tím nepářou! Například designérka Robyn Coles Millinery prezentovala svou novou kolekci klobouků nejen na nahých modelkách a modelech, ale i na nahých ženách v pokročilém stadiu těhotenství. Na jiné přehlídce se zase procházely po mole modelky s nasazenými plynovými maskami, ze kterých visely dlouhé vlasové ohony. Pro někoho úlet, pro jiného umění. Posuďte sami.

Nahé módní přehlídky
Autor: profimedia.cz

Nahé módní přehlídky
Autor: profimedia.cz

Nahé módní přehlídky
Autor: profimedia.cz

Více fotek naleznete v naší fotogalerii!

Autor: red