Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jedeme na hory aneb Jak na svahu zazářit?

17. prosince 2014 | 06:00

Vzorovaná kombinéza a neforemný kulich už jsou dávno minulostí. Dnes se na svahu vedle perfektní techniky lyžování můžete pochlubit i dokonalým oblečkem, díky kterému se stanete hvězdou sjezdovky.

Termoprádlo je základ

Funkční oblečení je zkrátka základ! Díky kvalitnímu tričku a legínám nebudete muset vrstvit svetry, a tak zabráníte podobnosti se sněhulákem. Celý lyžovací outfit bude navíc o mnoho pohodlnější a vy se budete cítit, jako když se na svahu vznášíte.

Buďte barevná

V sněhobílé bundě i oteplovačkách budete sice super elegantní, ale taky nebudete na sjezdovce vůbec vidět. Proto je vždy lepší obléknout pestrobarevné oblečení, aby vás nikdo nepřehlédl. Nezapomínejte ani na doplňky, jako jsou rukavice s reflexním proužkem, helma a duhové brýle.

Burton, snowboard-zezula.cz, 5500 Kč
Autor: archiv firem

Stylově i pod svahem

Pokud jezdíte na hory jen popíjet svařák a procházet se, můžete na svém zimním outfitu ještě více zapracovat. Využijete například stylovou čepici, barevné sněhule a dlouhé kabátky s kožíškem. Ani na lehké procházky nezapomínejte oblékat funkční spodní prádlo, které vás zahřeje stejně dobře jako punč nebo grog.

Stylové kousky pro zimní radovánky naleznete v naší fotogalerii!