Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Flitry jsou zpět! Dejte si pozor na nevkus!

29. listopadu 2014 | 06:00

Když jsem o víkendu prolézala obchůdky, nemohla jsem si nevšimnout všudypřítomných flitrů. Pokud se tedy chystáte na velkolepou párty, rozhodně byste si měla alespoň jeden třpytivý kousek pořídit. Poradíme vám, kde seženete ty nejlepší!

Flitry letos nepatří jen na plesy a na párty, ve flitrovém sáčku můžete klidně vyrazit i do práce nebo na pracovní schůzku. Dejte si však pozor na to, abyste ve flitrovém outfitu nevypadala nevkusně! Poradíme vám, jak na to!

Všechno, co se třpytí, má zelenou! Až už jsou to šaty, sako, kalhoty nebo jen psaníčko či pásek. Všechno se počítá. Oproti trendům z 80. let však letos rozhodně neplatí, že flitry od hlavy k patě jsou super. Cílem je vypadat elegantně, a ne jako disco koule. Proto stačí v celém outfitu jeden jediný blýskavý prvek, který vás dostatečně rozzáří.

TopShop, cca 1800 Kč.
Autor: archiv firem

Nejste si jistá?

Pokud si nejste jistá, že tento blýskavý trend je pro vás ten pravý, začněte pozvolna. Místo obyčejného pásku navlékněte do džín tenký pásek s třpytivými flitry a obyčejný outfit rázem dostane hvězdný šmrnc.

Flitrovaná sukně

Absolutním hitem letošní plesové i párty sezony jsou flitrované sukně, které na první pohled vypadají nepohodlně, nevkusně a těžce. Dejte jim šanci! Hned, jak si jednu vyzkoušíte, zjistíte, že je překvapivě pohodlná a šmrncovní. Pak už jen stačí obléknout krémovou halenku a hvězdný outfit je na světě.

 

Nejkrásnější oblečení s flitry naleznete v naší fotogalerii!