Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to minulý týden slušelo i neslušelo slavným kráskám.
    26. listopadu 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě celebrit opět nesl v duchu honosných společenských akcí, luxusních večírků a módních přehlídek. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Danai Gurira (36)

     

    Americká herečka, která pochází ze Zimbabwe, byla na vyhlášení cen American Music Awards nepřehlédnutelná. Ve smaragdově zelených šatech s pavým potiskem a kobaltově modrým páskem se s přehledem zařadila mezi nejlépe oblečené ženy večera. Róbu doplnila jednoduchým zlatým náhrdelným, náramkem a zlatými sandálky. Bravo!

    Lupita Nyong´o
    Autor: profimedia.cz
  • Heidi Klum (41)

     

    Nestárnoucí modelka Heidi Klum se nebojí experimentovat, ne vždy se to však vyplácí. Na předávání cen American Music Awards se objevila v dvoudílných šatech Versace, ve kterých spíše než jako sexy diva vypadala jako manželka Freda Flinstouna. Ani dramatické líčení celkovému dojmu příliš nepřidalo. Heidi, příště se na experimenty vykašli.

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz
  • Rita Ora (23)

     

    Do třetice jsme si z akce American Music Awards vyhlédly zpěvačku Ritu Ora, která zazářila v kanárkově žluté róbě s vlečkou. Vlasy svázané do vysokého drdolu, decentní make-up a třpytivé psaníčko jen vše dotáhly do dokonalosti. Rita ví, jak na to!

    Rita Ora
    Autor: profimedia.cz
  • Patricia Zavala (27)

     

    Venezuelská modelka Patricia Zavala si minulý týden nenechala ujít 15. ročník Latin GRAMMY Awards v Los Angeles. Ve velmi odvážných nebesky modrých šatech z ní pánské osazenstvo nemohlo odtrhnout oči. Patricia přesně ví, kde je hranice rafinovanosti a laciného nevkusu. Krása!

    Outfity
    Autor: profimedia.cz
  • Bleona Qereti (35)

     

    Nepříliš známá albánská zpěvačka Bleona se na předávání hudebních cen snažila zaujmout alespoň svým "oblečením". Přišla totiž jen v síti, stejně jako před pár týdny zpěvačka Rihanna, která svůj model alespoň dotáhla do detailů. Bleona se tak stala jen lacinou napodobeninou. Opakovaný vtip není vtipem!

    Outfity
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  móda, trendy, outfit, celebrity, slavné ženy, šaty
Diskuse ke článku
.