Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vítej podzime, na shledanou léto aneb I dospívající muži chtějí být styloví!

29. září 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Pokud si chcete udělat rodinný nakupovací den a sehnat ty nejlepší podzimní kousky pod jednou střechou, určitě navštivte obchodní dům C&A Diamant Můstek. Nejen, že ve čtyřech patrech naleznete tu pravou inspiraci pro celou rodinu, ale dozajista vás uchvátí i krásné interiérové provedení.

Čtyřčlenná rodina ve složení maminka Petra, tatínek Honza a sourozenci Klárka a Filip se rozhodla obohatit podzimní šatník o nové kousky. Jak to tak bývá, mužské osazenstvo rodiny nechtělo trávit celý den obíháním nejrůznějších obchodů, proto s "nakupovacím výletem" souhlasilo pouze pod podmínkou, že vše vyberou pod jednou střechou.

Nemohli tedy zvolit lépe než obchodní dům C&A Diamant na Můstku, kde je pro každého člena rodiny vyhrazeno celé patro plné těch nejnovějších módních trendů.

To, jak se maminka Petra oblékla od hlavy až k patě, si můžete přečíst ZDE! A to, jak probíhal nákup oblečení pro malou princeznu Klárku, si můžete přečíst ZDE!

Ve třetím díle našeho seriálu konečně přišla řada i na muže. Tentokrát na toho mladšího. Teenager Filip opustil na celý den své oblíbené počítačové hry a vrhnul se do nákupní horečky. Vidina nových svršků, ve kterých by mohl okouzlit spolužačky, nad playstationem prostě vyhrála. 

U Filipa se nakupovalo u velkém. Jak se totiž svěřila maminka Petra, musí využít příležitosti, kdy ho dostala do obchodu s oblečením. To by se prý už také nemuselo opakovat.
Autor: redakce

Začalo se u trička, které Filipovi sedlo jako ulité. Celá rodina se shodla, že v tomhle outfitu po něm budou spolužačky šílet.
Autor: redakce

"Synátor miluje mikiny s kapucí, takže jsem věděla, že si tady jistě nějakou vybere. A vybral," spokojeně konstatovala maminka.
Autor: redakce

Posledním kouskem, který Filip využije v podstatě celý podzim, je péřová vesta. Po rodinné poradě byla vybrána ta ve vínové barvě.
Autor: redakce

Maminku nákupy se synem poměrně zmohly, tudíž ocenila chvilku sama pro sebe. Nelenila a zrelaxovala se tím, čím to ženy dělají nejčastěji- přeci nákupem oblečení!
Autor: redakce

V posledním díle našeho seriálu oblečeme tatínka!

Na další podzimní kousky z kolekce C&A se můžete podívat ZDE nebo v naší fotogalerii.