Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vítej podzime, na shledanou léto aneb Inspirace pro maminku!

15. září 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Pokud si chcete udělat rodinný nakupovací den a sehnat ty nejlepší podzimní kousky pod jednou střechou, určitě navštivte obchodní dům C&A Diamant Můstek. Nejen, že ve čtyřech patrech naleznete tu pravou inspiraci pro celou rodinu, ale dozajista vás uchvátí i krásné interiérové provedení.

Čtyřčlenná rodina ve složení maminka Petra, tatínek Honza a sourozenci Klárka a Filip se rozhodla obohatit podzimní šatník o nové kousky. Jak to tak bývá, mužské osazenstvo rodiny nechtělo trávit celý den obíháním nejrůznějších obchodů, proto s "nakupovacím výletem" souhlasilo pouze pod podmínkou, že vše vyberou pod jednou střechou.

Nemohli tedy zvolit lépe než obchodní dům C&A Diamant na Můstku, kde je pro každého člena rodiny vyhrazeno celé patro plné těch nejnovějších módních trendů.

Jako první přišla na řadu maminka Petra, která si nákupy s chutí užívala.

" Sortiment je naprosto úžasný, opravdu nevím, co si vyberu, chtěla bych totiž všechno! Asi jako každá ženská," svěřila se se smíchem sympatická blondýnka.

Maminka Petra nutně potřebuje nový podzimní kabát, takže se vrhla do jeho výběru s vervou. Tento se jí líbil obzvlášť a navíc jej schválila i dcerka Klárka.
Autor: redakce

Tatínek zase objevil stylovou černou bundičku, která je hitem letošního podzimu, tudíž Petra vyzkoušela i tu a doslova se do ní zamilovala.
Autor: redakce

No a když Honza našel ještě skvělý doplněk v podobě šedého plédu, bylo rozhodnuto.
Autor: redakce

Černá bundička do pasu i pléd k sobě tak dokonale padly, že i malá Klárka usoudila, že tato kombinace mamince v šatníku nesmí chybět.
Autor: redakce

Na takové to domácí pohodlné nošení Petra objevila příjemný dlouhý svetřík, který jí v podzimním nečase rozhodně zahřeje.
Autor: redakce

Na další podzimní kousky z kolekce C&A se můžete podívat ZDE!

Malá inspirace v naší fotogalerii: