Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chcete být originální? Pořiďte si hravé tričko s potiskem!

30. srpna 2014 | 06:00

I když je léto pravděpodobně za námi, tričko s hravým potiskem je stále skvělá investice. Navíc ho seženete opravdu všude, obchody totiž právě teď "přetékají" skvělými kousky, které na podzim vyčarují veselou letní atmosféru. S čím ale hravá trička kombinovat?

Trička s potisky se skvěle hodí pro ženy, které v módě dávají přednost jednoduchým prvkům kombinovaným s hravostí a originalitou. A samozřejmě také pro ženy, které už mají dost nepohodlných topů, vyzývavých tílek a průsvitných halenek a chtějí si na chvíli užít pohodlí. Trička vás totiž nikde neškrábou, netlačí a vy se v nich můžete naprosto svobodně pohybovat.

Druhy potisků

Potisků existuje opravdu nespočetné množství. Největším favoritem letošního roku jsou však obří čísla a vtipně vyobrazená zvířata. Můžete si však také pořídit kousek s vtipným i provokativním nápisem nebo obrázkem, to už záleží jen na vaší odvaze.

Jennyfer, cca 400 Kč.
Autor: archiv firem

Kam trička nosit?

Hravá trička s potiskem se samozřejmě nehodí pro každou příležitost. Do práce byste si raději měla obléci klasickou halenku, kterou nic nezkazíte. Veselá trička jsou vhodná především na posezení s přáteli, procházku po městě nebo festival. Nejlépe vypadají v kombinaci s džínovými šortkami nebo džíny, koženou bundičkou a pohodlnými sandálky nebo plátěnými keckami.

Odvážnější ženy mohou tričko s potiskem kombinovat klidně i s elegantní pouzdrovou sukní či áčkovou mini a lodičkami.

Inspiraci naleznete v naší fotogalerii!