Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Slim kalhoty: Nesmrtelný kousek, který musíte mít!

28. srpna 2014 | 11:00

Živě si pamatuji, jak jsem zhruba před deseti lety stála před výlohou obchodu a nevěřícně kroutila hlavou nad těmi "příšerně" úzkými džínami. Tehdy jsem si pro sebe řekla, že přece nikdy nepřestanu nosit moje milované "zvonáče". No, a teď? Bez slim kalhot ani ránu!

Zpočátku zavrhované slim kalhoty a džíny si nakonec zamilovala snad každá z nás. Co si budeme nalhávat, sluší nám totiž mnohem více, než moderní kalhoty se sníženým sedem nebo rovně střižené džíny.

Mango, 899 Kč.
Autor: archiv firem

Klasika i divočina

Začneme od úplně klasiky, která by neměla chybět v žádném ženském šatníku - černé kalhoty. Ty se hodí vždy, všude a ke všemu. Pokud jste "kalhotová", rozhodně si na podzim pořiďte si slim kalhoty v podzimních odstínech, například v bordó, khaki a béžové.

Pro ty největší milovnice módy jsou tu kousky, které jen tak někdo nepřehlédne. Například kalhoty s květinovými i jinými potisky, které stačí zkombinovat s podzimním svetříkem a hnědými chelsea boots a rázem se zdánlivě letní kousek promění v podzimní.

Velkým hitem jsou také slim kalhoty s koženkou nebo z lesklého materiálu, který vytváří dojem celokožených kalhot. Takové kousky se skvěle kombinují a na těle vypadají opravdu perfektně.

Hrajte si

Pokud vám ve skříni přebývají kalhoty, které už jsou takzvaně okoukané, pohrajte si s nimi a vytvořte zbrusu nový model. Starší džíny roztrhejte, na černé kalhoty našijte kolem kapes drobné perličky a kalhoty s potiskem ohrňtě nad kotníky a přidejte pásek.

Tak už jste si našla ty svoje? Inspirujte se v naší fotogalerii!