Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo nebo neslušelo slavným kráskám.
    1. dubna 2014 | 06:00

    Minulý týden se nesl v duchu společenských akcí. Podívejte se, jaké šaty oblékly slavné ženy z Čech i zahraničí. Které z nich to slušelo a která naopak šlápla vedle?

  • Drew Barrymore (39)

    Drew Barrymore
    Autor: profimedia.cz
    Přestože je herečka Drew Barrymore ve vysokém stádiu těhotenství, stává se pravidelně ozdobou společenských akcí. Minulý týden se objevila na filmové premiéře v Las Vegas v kanárkově žlutých šatech a hlavně s úsměvem od ucha k uchu. Krásnější maminku jsme dlouho neviděly!
  • Jitka Válková (22)

    Jitka Válková má s Ciprou prý kamarádský vztah.
    Autor: Blesk - Pavel Machan, Jan Tůma, Ladislav Křivan, Marek Pátek
    Vítězka soutěže Česká Miss 2010, Jitka Válková dorazila na gala večer Česká Miss 2014 ve sněhobílé róbě z dílny Beaty Rajské. Výstřih na zádech dodal něžným šatům sexy rafinovanost a v pořádku byl i ledabylý cop a doplňky. Tleskáme!
  • Sofia Vergara (41)

    Sofia Vergara
    Autor: profimedia.cz
    Překrásná kolumbijská herečka je zářným příkladem ženy, která vypadá famózně i v pytli od brambor. Hvězda seriálu Taková moderní rodinka si minulý týden vyrazila v Beverly Hills na oběd v krátkých, meruňkových šatech, které by tak skvěle nepadly ani dvacetileté modelce. Sofia je zkrátka bohyně.
  • Jana Doleželová (32)

    Miss ČR 2004 a také absolventka Farmaceutické fakulty Jana Doležalová, která stále neví, zda má být modelkou či lékárnicí a společenský rej miluje, opět zvolila róbu na téma červená. Tato barva jí sluší a zajímavé je i geometrické, s průstřihy si pohrávající členění šatů, kde se kombinuje hutná látka s průsvitem. Bohužel umělá síť transparentu působí poněkud lacině, bílé střevíčky tvrdě prosvítají, měly být tělové. A s otazníkem je i volba náramku.
    Autor: herminapress.cz
    Miss České republiky pro rok 2004, Jana Doleželová nemohla na slavnostním předávání korunky krásy chybět. Bývalá miss a lékárnice zvolila šaty rudé barvy, která jí nesmírně sluší. Originální průstřihy vyplněné průsvitnou látkou byly trefou do černého. Naopak přešlapem byla volba blýskavého psaníčka, které se spíše hodí pro maturantku na ples.
  • Lady Gaga (28)

    Lady Gaga
    Autor: profimedia.cz
    Kontroverzní zpěvačka Lady Gaga si v prapodivných převlecích doslova libuje. Po delší pauze se opět objevila v něčem, co šokovalo celý svět. Silonový obleček posetý růžemi toho odhaloval přespříliš, naopak hlavu si zpěvačka raději schovala. A co se týče bot? Nemáme slov! Jen se pořád dokola ptáme, jak se na tomhle dá chodit?

Diskuse ke článku
.