Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

8 outfitů, kterým muži nikdy neodolají

  • Buďte neodolatelná!
    22. března 2014 | 06:00

    Svojí osudovou lásku můžete potkat kdekoliv. Buďte vždy připravená okouzlit toho pravého, a objevte s námi oblečení, pro které mají muži zkrátka slabost. 

  • Setkání na pracovišti

    ...
    Autor: Archiv firem

    Nic není pro muže tak sexy, jako žena v pouzdrových šatech ve výrazných obroučkách. Muži milují šaty, jež obepínají ženskou postavu a prozrazují tak vše o křivkách své majitelky. Nezapomeňte na vysoké podpatky, jež vád dodají na eleganci. Navíc představa flirtu na pracovišti je pro muže vždy velmi lákavá. Svěďte ho u kopírky nebo na poradě!

  • Jako magnet

    ...
    Autor: Archiv firem

    Stejně jako rudá barva dráždí a přitahuje býka, tak na ní reagují i muži. Žena v červené je smyslná a svůdná. Když vejde do místnosti, muži okamžitě zbystří. Zkombinujte tuto osudovou barvu s perfektně padnoucími šaty a dostanete, co se vám zamane. Samozřejmostí jsou vysoké podpatky a stylová kabelka. Uvidíte, že vám padne k nohám.

  • Odpolední káva

    ...
    Autor: Archiv firem

    Image roztomilého děvčátka v květovaných šatech a panenkovských balerínách vyvolává v mužích jejich ochranitelské pudy. Křehká žena v takovémto outfitu probouzí touhu obejmout ji a nepustit. Navíc působí jako příjemná a uvolněná sympaťačka, se kterou je radost si povídat. Oblečte takový outfit například na odpolední posezení v kavárně. Muži se o vás poperou. 

  • Setkání v posilovně

    ...
    Autor: Archiv firem

    Muže velmi přitahuje pohled na ženu, jež sportuje. V posilovnách pozorují cvičící ženy a zkrátka nemohou odtrhnout oči. Upnuté legíny a volný top přehozený přes sportovní podprsenku, muže naprosto zhypnotizují. 

  • Večer v baru

    ...
    Autor: Archiv firem

    Muži neradi kupují zajíce v pytli. Proto mají rádi, když si svůj potenciální nový objev mohou podrobně prohlédnout. Neznamená to ale, že byste měla jít s kůží na trh a odhalit všechny své poklady. V krátkých minišatech s výstřihem si vás jistě všimne, ale nejspíš vás už neosloví. Kouzlo spočívá v oblečení, jež prezentuje vaše křivky a přitom v podstatě nic neukazuje. Pouzdrová sukně se zvýšeným pasem, jež přitáhne pohled na váš zadeček, spolu se zkráceným topem, z pod kterého bude vykukovat jen maličký proužek kůže, vytvoří stylový sexy komplet a přitom nebude působit lacině či prvoplánově. 

  • Cestujte stylově

    ...
    Autor: Archiv firem

    Jestliže vás čeká dlouhý let nebo delší cesta vlakem, zcela pochopitelně volíte oblečení, které je především pohodlné a jednoduché. Paradoxně takové kousky muže přitahují daleko víc než žhavé módní trendy. Jednoduché kalhoty s tílkem, doplněné o barevný šátek a teplý kardigen, působí velmi sexy a muži si nemohou pomoci. 

  • Procházka v parku

    ...
    Autor: Archiv firem

    Kombinace ženského romantického topu a uvolněných kraťásků funguje na muže jako magnet. Vyrazte na procházku s vaším pejskem v tomto pohodlném outfitu. Vzhled pohodářky, jež si ale uvědomuje, že je žena, zaujme nejednoho muže. Venčí také svého psa? Hned máte společné téma! 

  • Romantika na pláži

    ...
    Autor: Archiv firem

    Existují tisíce druhů plavek. Muži ale stále nejvíce fandí jednoduché klasice. Černé bikiny, přes které při chladnějším večeru přehodíte jemné plážové šatičky, u nich hrají prim. Připravte se na letní sezónu a získejte muže svých snů právě na pláži!

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  trendy, móda, muži, neodolatelná, tipy, outfity
Diskuse ke článku
.