Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pohodářka nebo pracant? Co o vás řekne vaše pyžamo

  • Co nejraději nosíte do postele?
    8. března 2014 | 06:00

    Oblečení na spaní je většinou to, ve kterém se cítíte nejpohodlněji. Proto o vás hodně vypovídá. Ať už milujete flanelovou klasiku nebo hedvábnou eleganci, zjistěte díky našemu článku, jaká jste!

  • Pyžamový set

    ...
    Autor: Archiv firem

    Vyrostla jste u starých filmů a jásáte vždy, když módní magazín napíše, že poletí pánské prvky. Máte ráda klasiku a oblékáte se sladěně do nejmenšího detailu. Největší kompliment pro vás je, když si vaše okolí všimne, jak promyšlený outfit máte. Jste velmi organizovaná a máte cit pro detail. Když se pro něco nadchnete, rozhodně to vždy dotáhnete do konce.

  • Sexy košilka

    ...
    Autor: Archiv firem

    Ať už spíte vedle partnera nebo sama, nejlépe se cítíte, když můžete být sexy. Ženskost pro vás zkrátka hraje velmi důležitou roli. I když chodíte v kalhotách, vždy jste velmi sofistikovaná a elegantní. Mikina či tepláky vám nic neříkají ani při procházce se psem, natož do města. Jako typická žena velmi výrazně projevujete emoce a při komunikaci s muži neváháte použít všechny ženské zbraně.

  • Bavlněná dlouhá košile

    ...
    Autor: Archiv firem

    Usínáte s klasickými romány, vaše postel je plná plyšových medvídků a pořád věříte na osudovou lásku. Jste plná ideálů a ten naivní snílek uvnitř vás vždy doufá v lepší zítřky. Hýčkejte si svůj pozitivní pohled na svět. Věřte ale, že pokud chcete i vy svést vašeho pana Darcyho, v téhle košilce se vám to nepodaří.

  • Staré tričko a spodní prádlo

    ...
    Autor: Archiv firem

    Váš život je velmi náročný. Cílevědomost a pracovitost vás žene jako motor. Když ale večer přijdete vyčerpaná domů po dlouhé cestě a dni plném naštvaných mailů a hádek s účetní, netoužíte po ničem jiném než padnout do postele a usnout. Vymýšlet smyslný outfit na spaní? Ani náhodou. Nezoufejte, v tomhle stádiu jsme byly všechny, bude líp!

  • Overal

    ...
    Autor: Archiv firem

    Jste velmi komplikovaná osobnost. V jednu chvíli jste nevinnost sama a za moment zase sexy diva. V životě, stejně jako v módě, se pohybujete jako chameleon. Vaše kouzlo spočívá v tom, že dokážete odhadnout situaci a rychle se jí přizpůsobit. Neztraťte ale v tom poklusu sama sebe.

  • Hedvábná košilka

    ...
    Autor: Archiv firem
    Dramatická a neodolatelná žena, která chce oslňovat, i když světla reflektorů nesvítí. To jste přesně vy. Vsadím se, že k vašemu usínání patří maska na oči a drahý pleťový krém. K filmové dokonalosti už vám chybí jen peříčkové pantoflíčky. Když přijdete do místnosti, nikdo vás nepřehlédne. Jste ozdobou každé společnosti a v kolektivu vás mají rádi. V každé situaci chcete jen to nejlepší, rozhodně se nespokojíte s průměrem.

  • Trenky a tílko

    ...
    Autor: Archiv firem

    Nedáte dopustit na pohodlí. A pokud vás partner kritizuje, že vypadáte jako jeho mladší bratr, je to jeho problém. Vy se chcete dobře vyspat. A když přijde čas na romantiku? Máte přece jedny trenýrky se srdíčky! Jste zkrátka pohodářka, která se na život dívá s nadhledem a nedělá zbytečné drahoty. Jen tak dál!

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  trendy, móda, pyžamo, jaká jste, košilka, tričko, trenky
Diskuse ke článku
.