Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Redakční anketa: Bez čeho se na jaře neobejdeme?

  • Redaktorky Bleskprozeny.cz prozradily, díky kterým módním kouskům přežívají zimu.
    9. března 2014 | 07:00

    Jaro klepe na dveře a my v redakci se nemůžeme dočkat, až si koupíme trendy, po kterých jsme toužily celou zimu. Máte také nějaký vysněný kousek, pro který vyrazíte hned, jak sluníčko vykoukne alespoň tři dny po sobě?

  • Andrea, redaktorka Bleskprozeny.cz

    Redakční anketa
    Autor: archiv redakce, Asos.com
    Hned, jak se ještě trochu víc oteplí, vyrazím na lov nového slaměného kloboučku. Loni se totiž stal mým věrným "parťákem" na celé jaro i léto, ale dennodenní nošení ho trochu poznamenalo. Navíc jsem si na něj tak trochu sedla a původní tvar jsem už nedokázala zachránit.

    Jsem přesvědčená o tom, že slaměné klobouky dokáží téměř zázraky, protože z okázalého outfitu vyčarují super moderní model.

  • Brigita, redaktorka Bleskprozeny.cz

    Redakční anketa
    Autor: archiv redakce, converse.com
    Neskutečně se těším, až skončí ranní teploty kolem nuly a já budu moci konečně vytáhnout svoje Conversky, které jsem našla pod stromečkem. Nejen že je to moje nejoblíbenější značka bot vůbec, ale navíc mají dokonalý design, který zcela uspokojuje moji posedlost Velkou Británií a Irskem.

    Takže jestli něco letos ze sebe nesundám, budou to zcela určitě tyhle stylové plátěné tenisky!

  • Gabriela, redaktorka Bleskprozeny.cz

    Redakční anketa
    Autor: archiv redakce, botyk.cz
    Už se strašně těším na jaro, ač tedy letos zima nebyla nijak třeskutá, nesnáším jak v tomhle období musí chodit člověk navěšený jako pumpa. Zamilovala jsem se do šatů, poslední dobou jsem totiž objevila jejich kouzlo. Udělají z vás ženskou, a když vám to sekne tak takovou, za kterou se kdejaký chlap ohlédne a trochu si pozvednout sebevědomí nikdy neškodí.

    Šaty, na které jsem si dlouho brousila zuby, se z čista jasna objevily v mé nejoblíbenější sekci, ve slevě! Tudíž jsem už déle nemohla odolávat a koupila si je. Na jaro budou perfektní!

  • Lenka, redaktorka Bleskprozeny.cz

    Redakční anketa
    Autor: archiv firem, destroy.com
    Ještě před třemi lety bych si obuv z gumy nikdy nekoupila, když pominu holínky nebo boty do vody. Pak jsem ale jako dárek dostala baleríny Mel. Bylo mi líto, že mi jen leží doma v krabici, tak jsem si je jednoho dne zkusila obout. A z nohy jsem je pak dlouho nesundala. Pohodlnější a měkkčí boty, ve kterých s klidem můžu vyrazit do práce, na party i na výlet, jsem totiž ještě nikdy neměla.

    Takže už teď vím, že dalším voňavým "melkám" z nové kolekce na jaro a léto, prostě neodolám. Dvoubarevné bílo-černé balerínky s lesklou mašlí na špičce a roztomilými kotvičkami uvnitř prostě musí být moje.

  • Michaela, redaktorka Bleskprozeny.cz

    Redakční anketa
    Autor: archiv redakce, H&M
    Letošní jaro hodlám pojmout romanticky, takže se chystám na nákup delší kolové sukně v pudrových tónech. Takový kousek můžete kombinovat s romantickými svršky, obyčejnými tílky nebo i sportovní mikinou s kapucou, se kterou vytváří neotřelou dvojici.
  • Markéta, šéfeditorka Bleskprozeny.cz

    Redakční anketa
    Autor: archiv redakce, goshico.cz
    Velká kabelka, do které se vejde všechno počínaje bochníkem chleba z pekárny Hostivař, přes náhradní plenky až po svetr, který večer navléknete, až vám bude zima po cestě z baru. Prostě módní doplněk, bez kterého se v určitém životním období neobejdete. Láskou k téhle originální značce jsem vzplála loni prosinci, kdy mě manžel mé kamarádky poprosil o radu. Jeho žena totiž někde mezi pražským Staroměstským náměstím a Národní třídou udělala „ách“ nad výlohou s kabelkou. A ta značka zněla nějak japonsky, dodal k poměrně chabé informaci.

    Po přesném názvu obchodu nás pátralo celkem 10, z toho tři módní redaktorky. Dopadlo to dobře, Goshiko kabelka se dostala pod správný vánoční stromeček.

  • Kristýna, redaktorka Bleskprozeny.cz

    Redakční anketa
    Autor: archiv redakce, H&M
    Na jaro si určitě pořídím slip on kecky, tyhle botky budou trendy a jsou super pohodlné. Díky tomu, že jsou černé se hodí v podstatě ke všemu a navíc mě dostalo prošívání, které mi připomíná ikonické Chanelky.

Klíčová slova:  redakce, anketa, jaro, jarní trendy, móda, redaktorka, trendy
Diskuse ke článku
.