Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Trendy i při sportu: Funkční bundy a mikiny vám zpříjemní zimu

7. prosince 2013 | 20:22
Prezentace klienta |

Buďte v teple a suchu za všech okolností! S vhodným oblečením vás nezaskočí, mráz, sníh, studený vítr, ani déšť. Nezáleží na tom, zda se sportu věnujete aktivně nebo třeba jen chodíte na procházky. Díky funkčnímu oblečení se budete v každé situaci cítit mnohem lépe.

Zima už vás nedostane! Pokud si pořídíte funkční oblečení, zajistíte svému tělu komfort v jakémkoliv počasí i při jakémkoliv druhu sportu. Dámské mikiny a bundy ZAJO, které teď pořídíte na e-shopu Sportnanetu.cz za skvělé ceny, jsou vhodné jak na procházky, tak i na zimní sportování.

Předností funkčního oblečení je schopnost omezit nadbytečné pocení, aby nedocházelo ke zbytečným ztrátám tekutin a snížení výkonu. Funguje to tak, že oděv odvádí pot od pokožky, udržuje organismus v optimální provozní teplotě a zajišťuje komfort i při náročném sportovním výkonu či nepříznivém počasí.

Péřová zimní bunda dámská ZAJO Magenta Lady Jkt
Autor: sportnanetu.cz
Vyberte si proto některou z mikin či bund, které teď e-shopu Sportnanetu.cz nabízí za skvělé ceny. Právě teď navíc ke každému výrobku obdržíte dárek zdarma. Praktické zimní rukavice

Stále rozšiřující se kolekce funkčního oblečení ZAJO reflektuje aktuální trendy a potřeby nejen tuzemského, ale i světového trhu. V kolekci sa stále víc prosazují high-tech materiály od renomovaných společností jako jsou Polartec, Toray či Carvico. Zipy - důležitá součast každého výrobku, jsou dodávané výhradně společností YKK.

Funkční oblečení, které dodá volnočasovým aktivitám jiný rozměr, můžete zakoupit přímo ZDE.