Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Obrovský výprodej plavek: To nesmíte zmeškat!

18. června 2013 | 14:22
Prezentace klienta |

Pokud se chystáte k moři, nebo k bazénu, a stále nemůžete sehnat plavky, které by se vám líbily, tak čtete pozorně! Podívejte se na velký výrpodej loňských modelů a ušetřete!

E-shop do-prada.cz přichází s velkou akcí. Můžete si u něj totiž nakoupit modely z nové kolekce, ale třeba i za výhodné ceny ulovit kolekci loňskou.

Jděte s trendy

Patříte i vy do skupinky lidí, kteří na poslední chvíli před odjezdem na dovolenou shání plavky? Nebo jste si při pohledu do zrcadla přesvědčili, že ty vaše stávající jsou již nemoderní a nelíbí se vám? Chcete-li si pořídit nové dámské plavky, nebo vybavit partnera na dovolenou, pak je do-pradla.cz správnou volbou.

Pouze zde nakoupíte jednodílné a dvoudílné plavky pro dospělé, ale i plavky pro děti za úžasné ceny. Vyberte si ze široké nabídky mnoha vzorů, barev, střihů a trendů.

Aby vám sedly!

Objednejte si plavky online z pohodlí domova! Máte strach, aby vám nový kousek perfektně sedl a moc dobře víte, že když si koupíte plavky velikosti L, že vám sedí horní díl a dolní naopak? Aby vám plavky skutečně seděly, na do-pradla.cz máte možnost vybrat si zvlášť hodní a zvlášť dolní díl.

Doprava zdarma

A co víc? Pokud si na do-pradla.cz objednáte nejen plavky, ale i další zboží v hodnotě překračující 1499,- Kč, pak získáte dopravu zdarma! A to je další důvod, pro kupovat plavky na do-pradla.cz!

Plavky
Autor: profimedia.cz