Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

SEKRETÁŘKA - internetová módní přehlídka

šperky
21. února 2013 | 13:03
Prezentace klienta |

Internetová přehlídka Sekretářka je inspirovaná korporátním prostředím. Sekretářka je dokonalá. Je taková ale vždy? Co se stane, když jí z každodenních monotónních činností vyruší - práce? Kolekce šperků "Sekretářka" je vyrobená ze stříbra a říčních perel. Klade důraz na funkčnost, minimalistický design a kvalitu materiálu. Přehlídka se uskuteční ve čtvrtek 21. února od 20.00 a pozváno na ni bude vice než million lidí. 

„Módní video zažívá ve světě obrovský boom. Módní značky oslovují své zákazníky prostřednictvím videí. Chtějí, aby zákazníci viděli práci návrhářů, chápali ideu značky a cítili se dobře v oblečení, které si kupují. Především zákazníci tvoří značku,“ říká návrhářka a autorka projektu Fashionspace TV, Lucie Marková.

Sekretářka je praktická.

Není ochotná utrácet nesmyslně vysoké sumy za to, aby byla krásná.  Velmi důkladně si vybírá ty nejžhavější kousky současné sezóny tak, aby je nemusela za týden vyhazovat jako nemoderní.  Má totiž dokonale srovnaný šatník a ví, kde co má. Proč? Kupuje jen to, co vyjadřuje její osobnost a styl.

šperky
Autor: Sekretářka

Sekretářka má styl

Má naprosté jasno, co má šatník obsahovat. Teď je načase, aby doplnila svou  kolekci stylových klenotů. Černé a bílé náušnice ze stříbra a pravých perel může vzít na každou příležitost a hodí se ke všemu. Bude mít styl a bude sexy.

Sekretářka je sexy

Ví, jak zapůsobit na  kamarádku i na šéfa. Její klasický outfit dává prostor fantazii

Sekretářka ráda loví třpytivé klenoty. Třpyt ze šperků dodává její pleti kouzlo

a zahaluje Sekretářku tajemstvím. Jaká ve skutečnosti je? Je divoká? Je vášnivá?

 

Sekretářku v tomto módním videu oblékají značky Karen Millen, T.M.Lewin a United Nude.

„Fashionspace.tv je revoluce ve světě módních přehlídek. Poprvé v historii pořádají návrháři přehlídky pro statisíce lidí současně místo několika set VIP. Umožňuje jim to oslovit všechny své zákazníky a upravit kolekce a ceny podle názorů svých klientů.  Vaše oblíbená značka vás pozvala na internetovou přehlídku? Běžte! Napište komentář, že ty šaty chcete v jiné barvě a rovnou řekněte, že ten plášť vám připadá drahý. S Fashionspace.tv vy rozhodujete, jak budou vypadat šaty, co si koupíte v příští sezóně. Módní značky potřebují vědět, co se vám líbí a chcete si koupit, řekněte jim to,“ dodala na závěr Lucie Marková. 

Autor: Sekretářka

O návrhářce

Lucie Marková je módní návrhářka a autorka projektu www.Fashionspace.tv , kde můžete sledovat internetové módní přehlídky pro statisíce současně sledujících hostů. Absolvovala obor Oděvní design na Textilní fakultě TUL, obor Arts Management na VŠE a dva roky studovala Astrofyziku a astronomii na MFF UK. Zabývá se vývojem oděvních technologií, předpovídáním trendů a navrhováním módních kolekcí. Další přehlídku pro vice než 1 milion lidí Sekretářka představí na Fashionspace.tv 21. února ve 20:00. Více informací a tvorbu najdete na www.luciemarkova.com.