Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jak být za hvězdu? Zařídí to správné šperky!

13. července 2012 | 06:00
Prezentace klienta |

Přemýšlíte, jak ještě oživit svůj denní outfit? Zdáte se sama sobě okoukaná a už vám nepomůže, ani když si jdete koupit nšjaký nový kousek do vašeho šatníku? Pomohou vám správné doplňky!

Prsteny, náušnice, náramky a jiné. Správně zvolené doplňky nám pomohou vypadat luxusněji. Když jdete například na nějaký večírek, pouze krásné šaty vám nestačí. Abyste na párty zazářila, je potřeba se i "obléci" do krásných doplňků!

Představivosti, ani kreativitě se míra neklade. Letí úplně všechno. Od stříbra po zlato, s kamínkem nebo bez, s drahými kameny, perlami, se vzory amerických, nebo britských vlajek, zkrátka na co si jen vzpomenete.

K večerní toaletě je vhodné volit střídmější šperk. pokud si například vyrazíte v černých koktejlkách, doplňte je stříbrnými, nebo ocelovými šperky s jemným kamínkem. Barva kamene může být jakákoliv, samozřejmě záleží, zda-li budete chtít doplňky sladit například s kabelkou, nebo botami. Vhodnější, (ale i elegantnější) by však bylo, kdyby stříbrný šperk nesl čirý, broušený kámen.

Vyberte si z bohaté nabídky šperků na www.italiedoskrine.cz!

tyto a spousty dalších krásných a stylových šperků, seženete za www.italiedoskrine.cz
Autor: Archiv firmy italiedoskrine.cz

 

Na všední nošení si pak můžete dovolit bláznivější kousky. Zkuste třeba černé srdíčkové náušnice, které doplníte pleteným náramkem a prstenem s květinami, který je posázený tmavými kamínky.

Velmi moderní jsou dnes i barevné šperky. Například napodobeniny vzácných kamenů, zasazené do náušnic, nebo prsten, posázený barevně vybroušenými sklíčky. Parádu samozřejmě uděláte i s jednoduchým pestrobarevným náramkem, a skvěle bude vypadat i prsten s britskou vlajkou!

Nebojte se experimentovat a potěšte se barevnými doplňky!