Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Odhoďte nudné kalhoty, oblečte sexy sukně!

23. června 2012 | 16:00
Prezentace klienta |

Je vedro. Doslova. Na ulicích je ale vidět, že spousta z nás si to stále nepřipouští. Nemluvím s nimi, ale vidím to. Spousty žen v obtažených džínách, nebo capri kalhotách. Tak takhle tedy ne!

Milé dámy. Pojďte, společně si pořídíme nějakou tu pěknou sukni! Velice praktická věc. Sukně, zastarale suknice, má svoje kořeny až v pravěku! Věděly jste to?

Už naše prapředci je nosili jako jednu z mnoha součástí oděvu. Tehdy totiž sukni nosili nejen ženy, ale i muži, jelikož tehdy nebylo diferencováno, pro koho je tento kus oděvu vlastně určen. Obrovsky si je také oblíbili egyptští faraoni. Nedivím se jim!

To vlastně znamená, že když si obléknete sukni, oblékáte i kus historie. Fascinující! Když ale přejdeme tyto zajímavé fakty, pořád zůstává jeden jediný hlavní důvod, proč je nosit. Je to tak ženské! Správně zvolená sukně dokáže podtrhnout šmrnc a ženskost (to ale neplatí u Skotů!).

Udělejte si radost krásnou letní sukní!

Je ale důležité, zvolit si tu správnou velikost a tvar, který sedí vaší postavě. Letos jsou určitě v kurzu květinové vzory. Délky letí snad všechny. Vynechala bych ale ultra mini sukně. Ty si, prosím, nechte na výjimečné události, například na noční tahy po barech. Přes den do města rozhodně nepatří.

Délky jsou tedy od půli stehen až po kotníky stále in. Není pravdou, že si v parnu nemůžete vzít sukni až na zem! Pokud zvolíte správný materiál, v tomto případě bych rozhodně zvolila šifon, či napodobeninu saténu, neuděláte chybu. Mírný větřík vám dopřeje krásné zvlnění a dodá na éteričnosti.

Sukně nad kolena, nebo pod ně jsou klasikou. Dávejte ale pozor. Pokud obléknete sukni výrazné barvy, netlučte už celek s jinou výraznou barvou. Bílá halenka je pro tento typ modelu správná volba.

Takže vzhůru do toho, ať už je to hotovo! Přeji vám příjemné nákupy!